Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12623
De la 07 Ianuarie 2003
120749264

Horoscop

  • 16 March 2012, 23:00
Berbec – Relaţiile cu cei din jur sunt pline de dinamism. Cunoaşteţi noi persoane care vă trezesc interesul instantaneu. Este o zi excelentă pentru dragoste şi distracţie.

Taur – Relaţia cu partenerul este excelentă. În mod discret i-aţi comunicat că lipsa de sensibilitate vă îndurerează sufletul. Conversaţi vindecă. Nu mai aşteptaţi!

Gemeni – Discuţiile de complezenţă nu vă fac plăcere. Încercaţi să evitaţi câteva persoane cu care nu prea aveţi ce vorbi. Căutaţi o conversaţie care să vă îmbogăţească sufletul şi mintea.

Rac – Inventivitatea cu care sunteţi dăruiţi de la natură vă ajută să scăpaţi cu obrazul curat din nişte încurcături. Vă reconsideraţi atitudinea în zilele ce urmează.

Leu – Deşi nu sunteţi deosebit de îngrijoraţi de situaţia financiară, nu puteţi totuşi să acceptaţi că alţii vor să vă cheltuie banii. Acesta ar putea fi cel mai puternic motiv de ceartă astăzi.

Fecioară – Nu forţaţi nota în relaţiile interumane azi! Mici bârfe pornite de la cineva apropiat v-au cam bruiat imaginea în ochii celor din jur. Cu calm, veţi demonta complotul.

Balanţă – Intuiţia şi farmecul funcţionează bine, dar trebuie să vă asiguraţi că nu greşiţi faţă de partener sau de cineva din familie. Aflaţi noutăţi din domeniul extra-serviciu.

Scorpion – Vă aşteaptă o zi deosebit de calmă, de obişnuită, chiar banală, dar care vă ajută la refacerea forţelor. Revigorarea fizică este prioritară, mai ales că sănătatea ridică semne de întrebare.

Săgetător – Vedeţi dincolo de aparenţe şi încercaţi să direcţionaţi conversaţia pe calea aleasă de dvs., dar fără prea mult succes. Partenerul are nevoie de mai multă tandreţe.

Capricorn – Împreună cu nişte prieteni pregătiţi ceva special, chiar dacă veţi cheltui nişte bani, buna dispoziţie şi bucuria de a fi cu cei dragi vă motivează investiţia.

Vărsător – Este posibil să fiţi atraşi într-o afacere secretă. În aceste condiţii, prudenţa se cere pusă pe primul plan, căci împrăştiat cum sunteţi, riscaţi să vă daţi de gol în orice moment.

Peşti – Fiţi prevăzător în ceea ce faceţi azi căci se pregăteşte cineva să vă întindă o cursă. Oricum, mai multă atenţie nu poate decât să vă ajute în tot ceea ce veţi face.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Bamcul zilei : Aplauze la teatru
Mişcarea pentru Botoşani - o alianţă care crede în viitor
PSD-iştii au mai schimbat un viceprimar PDL
Trei primari PDL din judeţ au rămas fără sprijin politic
IŞJ: Bani pentru material didactic pentru profesori
Sănătos sau nu, pacientul va fi externat forţat
S-au încheiat înscrierile în clasa pregătitoare
La Chisinau s-a ales Preşedintele celui de-al doilea stat romanesc
Deficitul comercial al UE a crescut în ianuarie, ajungând la 23,8 miliarde de euro
Instanţele din ţară anunţă că nu sunt pregătite pentru intrarea în vigoare a Cd.Pr.C
Legea picnicului a fost promulgată de preşedinte
Nu există o motivaţie reala pentru creşterea preţurilor la alimente
Pachetul de servicii medicale de baza, în revizuire la MS
Botoşani: Protest la Psihiatrie pentru tăieri drastice la salarii
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă