Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22565
De la 07 Ianuarie 2003
97413763

Horoscop

  • 21 March 2012, 23:00
Berbec – Amintirile au pus stăpânire pe dvs. şi vă încăpăţânaţi să nu schimbaţi nimic. Ar fi bine să luaţi lucrurile aşa cum sunt şi să învăţaţi pe cât posibil din greşelile din trecut.

Taur – Sunteţi puternic încărcat emoţional, aşa că nu mai aveţi energia necesară pentru nimicurile cotidiene. Nu vă arătaţi starea sufletească celor apropiaţi.

Gemeni – Sunteţi în urmă cu evenimentele care se petrec în jurul dvs., putând fi considerat neadaptat sau depăşit. Se consideră că nu prindeţi pulsul realităţii.

Rac – Este ziua bucuriei pentru dvs. Aveţi metoda de a vă face munca mai uşoară, ca să aveţi timp pentru lucrurile cu adevărat plăcute ale vieţii. Mergeţi pe mâna destinului!

Leu – Apare o relaţie mai tensionată în familie. Veţi uita de dictonul „omul la nevoie se cunoaşte” şi puteţi să deterioraţi unitatea familiei. Munca cotidiană vă dă bătăi de cap.

Fecioară – Aveţi încă ambiţia de a vă descurca de unul singur chiar dacă unii sunt sceptici în ceea ce vă priveşte. Veţi da telefoane pentru obţinerea unui job şi aşteptaţi pasiv un răspuns.

Balanţă – Nu vă simţiţi în apele dvs. Nu forţaţi nota, aveţi resurse să treceţi cu bine peste această zi. Un telefon vă aminteşte de nişte obligaţii faţă de o persoană de departe.

Scorpion – O zi „monotonă, inutilă şi absentă” pentru cei care nu se încadrează în timpul de lucru. Dintre toţi oamenii cu care intraţi în contact, persoanele mai tinere decât dvs. vă fac plăcere.

Săgetător – Cineva vă critică, iar dvs. vă enervaţi foarte tare. Uneori e bine să ţineţi cont şi de părerile celor din jur. Experienţa unor persoane mai în vârstă vă poate ajuta când nu vă aşteptaţi.

Capricorn – Încercaţi să vă detaşaţi puţin de problemele celor din jur şi să încercaţi să trăiţi puţin şi pentru dvs. Membrii familiei vă sunt aproape şi vă încurajează.

Vărsător – Astăzi sunteţi într-o stare excelentă. Veţi reuşi, cu glumele dvs., să readuceţi zâmbetul pe buze persoanei iubite, care trece printr-o zi nu tocmai bună.

Peşti – Din nefericire, va trebui să renunţaţi la o sumă de bani pe care o aveaţi pusă deoparte pentru a vă plăti nişte datorii mai vechi. Nu vă faceţi probleme, în curând veţi pune la loc dublu.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Bancul zilei: Dorinţă divină
Logică stalinistă la Medvedev
Rusia amenință al doilea stat romanesc
Un parastas în memoria românilor seceraţi de sovietici în lunca Prutului
Daca USL nu ajunge la guvernare, ne merităm soarta!
Creşterea redevenţelor Petrom e salutară
Preşedintele CJ Buzau, Victor Mocanu, şi-a anuntat demisia din PSD
Producătorii agricoli care vând în pieţe ar putea fi impozitaţi
Ciobănaşul cel viteaz alături de Farfuridi şi Trahanache
Ovidiu Portariuc s-a luat iar de primarul Flutur
Botoşani: „Gogoşica parfumată” îl vrea primar pe Portariuc
Ziua Porţilor Deschise la IPJ Botoşani
momente inedite pe Pietonalul Unirii
Lumea florilor eterne. Lui Luchian. Un scurt omagiu.
Botoşani: Zilele învăţământului plină desfăşurare
E oficial: Spitalul judeţean Botoşani a primit categoria a III-a
Care vor fi noile reguli ale asigurărilor de sănătate
ITM: Accidente de muncă şi în sistemul sanitar
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă