Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2417
De la 07 Ianuarie 2003
90609686

Horoscop

  • 25 March 2012, 23:00
Berbec – Familia vă poate fi de mare ajutor în soluţionarea unei probleme de serviciu căreia, cu toată străduinţa, nu-i mai dădeaţi de cap. Aşteptaţi un răspuns care pare să nu mai vină.

Taur – Sunteţi foarte sensibil şi vă înduioşaţi repede, chiar şi la cea mai nevinovată declaraţie de dragoste. Singura problemă e că riscaţi să credeţi mai mult decât e transmis în cuvinte.

Gemeni – Ceva nou, frumos şi interesant va interveni în viaţa de cuplu. Veţi trăi la maximum fiecare clipă. Atenţie însă, nu vă idealizaţi trăirile, căci s-ar putea ca realitatea să vă dezamăgească.

Rac – Nu mai aşteptaţi ca persoanele de alături de care lucraţi să ia decizii în locul dvs. Bunul simţ şi intuiţia vă vor ajuta să alegeţi soluţia corectă la problemele care intervin.

Leu – Cineva va încerca să vă tulbure calmul, să vă provoace. Cu cât veţi reuşi să fiţi mai calm cu atât va fi mai bine. În viaţa de cuplu lucrurile încep să se aşeze.

Fecioară – Sunteţi bine dispus şi le săriţi în ajutor celor din jur, măcar cu o vorbă bună. Ar fi indicat să nu faceţi nici o promisiune dacă nu sunteţi sigur că o puteţi respecta.

Balanţă – Încercaţi să scăpaţi de factorii ce vă frânează evoluţia. Este nevoie să stabiliţi noi contacte şi să aveţi un plan de lucru cu bătaie lungă.

Scorpion – Nu prea mai faceţi faţă activităţilor pe care trebuie să le finalizaţi de unul singur. Veţi reuşi să vă luaţi revanşa doar dacă vă recunoaşteţi limitele şi acceptaţi aliaţi.

Săgetător – Nu vă arătaţi impresionat de tot ce vi se spune, fiindcă este posibil ca unele lucruri să nu fie reale. Profitaţi de puterea de convingere pentru a vă convinge partenerii.

Capricorn – Doriţi să faceţi mai multe lucruri deodată şi este posibil să clacaţi. Nu vă pripiţi şi lăsaţi lucrurile să decurgă de la sine. O persoană vă solicită un sprijin pe care nu-l puteţi acorda.

Vărsător – Partenerul dvs. vă reproşează că aţi cheltuit cam mult în ultimul timp şi încercaţi să deveniţi mai strâns la pungă. Nu neglijaţi relaţia cu un prieten bun, fiindcă regretaţi mai târziu.

Peşti – Faceţi ca întreaga familie să intre în criză prin afirmaţiile pe care le susţineţi cu deplină sinceritate. Descoperiţi curând că trebuie să fiţi mai diplomat cu persoanele din jur.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Bancul zilei: Infidelitatea soţiei
Elegie. Pentru Blaga.
Platforma Civică “Acţiunea 2012”: Marşul pentru Unire de la Chişinîu
De ce ICR-ului de la Chişină i se permite trădarea intereselor româneşti!
Şofer împuşcat de un poliţist în misiune
Slovenia: Guvernul va tăia din salarii şi ajutoare sociale
Bulgarii protestează la pretenţiile noastre teritoriale
Victor Ponta: vrea premier, dar după alegeri
ANAF declanşează controlul marilor averi
Barack Obama va închide fereastra diplomatică spre Iranul
Romania va avea, in premieră, un vicepreşedinte la BEI
Botoşani: Noile aventuri ale preotului Ivasuc
Dinamica economiei - Constantin Bursuc, om de afaceri dorohoian
Ioan Rotundu
Valeriu Zgonea ne-a dat lecţii de demagogie politică
demnitarul PSD s-a făcut de râs, necunoscând realităţile de prin partea locului
Meditaţii gratuite pentru tinerii care vor să dea bacaul
Potenţialii directori şi inspectori şcolari se vor cunoaşte după 30 aprilie
Botoşani: Scoli împovărate cu datorii imense la constructori
Şcolile botoşănene sunt lipsite de pericole
Cine mistifică adevărul?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă