Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
11067
De la 07 Ianuarie 2003
76457236

Horoscop

  • 26 March 2012, 23:00
Berbec – Sunteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Ar fi bine să vă temperaţi, pentru a nu crea neplăceri celor din jur. Nu încheiaţi nici un fel de contract!

Taur – E timpul să ieşiţi din carapacea propriilor frământări. Organizaţi o mică petrecere de familie. Aceasta nu va implica cheltuieli prea mari, iar plăcerea tuturor va merita efortul.

Gemeni – Amintiţi-vă ce dorinţă v-a tot obsedat cu puţină vreme în urmă. Faceţi astfel încât să vă împliniţi ace vis şi veţi vedea că şi sănătatea îşi va reveni rapid la normal.

Rac – Există posibilitatea unui câştig major. S-ar putea să primiţi o moştenire sau să vi se returneze o datorie veche – bani pe care aproape că nu mai speraţi să îi vedeţi.

Leu – Flerul dvs. acţionează ireproşabil. Dar, în cercul dvs. relaţional se adună secrete, ferecate cu multe lacăte. Aveţi succes dacă.. vă implicaţi şi luaţi atitudine.

Fecioară – Deşi nimic nu o justifică, starea dvs. psihică nu este dintre cele mai fericite. O veste bună de la unul dintre părinţi vă va remonta. Evitaţi compania persoanelor în vârstă.

Balanţă – O persoană cu funcţie importantă încearcă să stea de vorbă cu dvs. Dacă vă grăbiţi nu reuşiţi decât să pierdeţi din vedere amănunte esenţiale. Graba strică treaba!

Scorpion – Dacă partenerul iubit nu şi-a îndeplinit o promisiune, nu vă grăbiţi să-l condamnaţi imediat. Este posibil să-i fi pretins prea mult la început, iar el nu este nici zeu şi nici erou.

Săgetător – Mai reduceţi ritmul! Agitaţia continuă vă slăbeşte organismul şi creşte vulnerabilitatea la viruşi. Un aport sporit de vitamina C este recomandabil.

Capricorn – Cheltuielile vor fi mai multe decât veniturile. Nu vă întristaţi – bucuraţi-vă de cumpărături. Nu uitaţi că nu sunt decât două variante: ori dvs. existaţi pentru banii, ori banii pentru dvs.

Vărsător – Unii dintre cunoscuţi nu sunt tocmai corecţi. Ar trebui să fiţi atent că se ţes o mulţime de intrigi în jurul dvs. Aţi putea avea o idee excelentă despre cum să faceţi să-i demascaţi.

Peşti – Relaţiile cu colegii dvs. sunt mulţumitoare, iar în ceea ce-i priveşte pe şefi, aceştia vă apreciază foarte mult. Primiţi veşti de departe şi de aceea sunteţi mai optimist.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Obsesiile mamelor
Caricatura zilei
Comunicat de presă APIA Botoşani
Obuz descoperit la Curteşti
Câmpuri aprinse din neglijenţă
Botoşani/Roma: Mazilit din funcţie pentru că a spus adevărul
Botoşani: Bătrână operată, bătută la Secţia de Terapie Intensivă
conducerea Spitalului judeţean tace complice
Amenzi pentru părinţii care nu-şi vaccinează copiii
Unele spitale vor deveni fundaţii
Sindicatele din învăţământ vor ca alţii să le încaseze cotizaţia
Scandal la discoteca din Răuseni
USL aruncă elita Botoşaniului în lupta electorală
cel puţin aşa se laudă
Maşinile abandonate între blocuri vor fi strânse de municipalitate
Neavând o experienţă proprie, Portariuc îi va copia pe alţii
nu tot ce fac europenii este pe placul botoşănenilor
3000 de oameni au cerut la Chisinau Unirea R. Moldova cu România
provocatorii nu au reusit sa le oprească marşul
Lecţia lui Tony Blair către Victor Ponta
Petrom, Rompetrol, Mol şi Eni bune de plata amenzilor
O companie canadiană va controla cuprul românesc
Taxele şi impozitele locale vor creşte cu 16,05%
Declaraţie şoc
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă