Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12153
De la 07 Ianuarie 2003
122872220

Horoscop

  • 11 April 2012, 23:00
Berbec – Generozitatea dvs. este percepută greşit de ceilalţi, care vor încerca să profite de situaţie. Refugiul îl găsiţi la un pahar de vorbă cu partenerul iubit.

Taur – E nevoie să puneţi piciorul în prag, însă alegeţi o manevră delicată, fără a provoca nici cea mai mică ofensă. Sunt de aşteptat câştiguri care v-ar putea scoate din impas.

Gemeni – Sunteţi mult mai implicat în relaţia de cuplu, dar uitaţi că multe se rezolvă cu explicaţii sincere şi deschise. Ar fi bine ca astăzi să evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Rac – Activităţile sociale vă interesează în mod special, dar evenimentele nu se vor derula întotdeauna aşa cum v-aţi dori. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi puţin tensionată.

Leu – Popularitatea dvs. este în continuă creştere. Oriunde vă duceţi reuşiţi să faceţi o bună impresie. În programul dvs. ar trebui introduse ceva mai multă odihnă şi relaxare.

Fecioară – Copiii şi în general persoanele mai tinere din familie vă vor da de furcă şi ar fi bine să aveţi mai multă înţelegere. Ceva mai mult timp trebuie acordat activităţilor gospodăreşti.

Balanţă – Veţi avea tot felul de discuţii cu persoana iubită, ceea ce vă va face să trăiţi într-o adevărată agitaţie. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt.

Scorpion – Rutina zilnică va fi modificată pentru că primiţi musafiri pe care nu-i aşteptaţi. Vizita vă dă peste cap nişte mici planuri, dar nu vă supăraţi.

Săgetător – Aveţi un talent înnăscut de a rezolva probleme. Astăzi îl folosiţi în folosul întregului colectiv şi veţi primi felicitări. Un superior vă remarcă potenţialul profesional.

Capricorn – Cineva drag vă face să luaţi foc. Certurile din dragoste sunt, uneori, inevitabile, dar azi nu aveţi chef de aşa ceva. Vă stăpâniţi bine şi calmaţi situaţia.

Vărsător – Trebuie să reflectaţi mult înainte de a acţiona. Persoane dubioase vor să vă tragă în capcană. Luaţi iniţiativa, dar cu mare grijă la urmări. Nu vă lăsaţi înfrânt de răutatea celorlalţi.

Peşti – Nu vă simţiţi în elementul dvs. şi nu aveţi chef de nimic. Dacă aţi ceda insistenţelor unor prieteni de a ieşi împreună v-ar reveni instantaneu cheful de viaţă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Comunicat de presă E.ON – întrerupere curent electric
Bancul zilei: Spovedanie
Românii de pretutindeni nu mai vin acasă de Paşti
lipsa banilor, principalul motiv
Veteranii războiului de la Nistru continuă desovietizarea celui de-al doilea stat românesc
Politicienii fac lucruri trăsnite: Simion Drelciug şi-a dat demisia
Primarul de Mihai Eminescu a ajuns la capătul rezistenţei
în Joia Mare îşi dă demisia
Parcarea subterană din Piaţa Centrală va fi gata la jumătatea lunii mai
Primăria Botoşani a scos peste o sută de manageri de proiect dintr-un foc
Concedii ieftine la mare, pentru profesori
Fals în numele Protecţiei Consumatorilor
După „Şcoala Altfel”, urmează un concurs naţional
Botoşani: Liderii de sindicat dau sugestii cu privire la experţii educaţionali
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog