Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
16023
De la 07 Ianuarie 2003
78443575

Horoscop

  • 18 April 2012, 23:00
Berbec – Vă va fi cam dificil în plan financiar, în special pentru că nu v-aţi organizat bine bugetul. Aţi cheltuit mai mult decât ar fi trebuit şi acum suportaţi consecinţele.

Taur – Planul pe care îl puneţi astăzi la punct se cere dus imediat la îndeplinire, căci lucrurile vor evolua şi de va fi să lăsaţi timpul să treacă, planul nu va mai fi bun de nimic.

Gemeni – Aveţi o excelentă stare de spirit, singura care vă poate salva o zi ce se anunţă a fi dificilă şi care vă va ajuta decisiv să treceţi cu fruntea sus la concretizările promise.

Rac – Orice activitate începută în această zi necesită un calcul amănunţit şi o analiză îndelungată. Colegii şi şeful vă vor reproşa încetineală, dar la final vor aprecia rezultatele dvs.

Leu – Stilul dvs. direct şochează şi determină adversarii să-şi cedeze poziţiile de luptă. Dacă vreţi o relaţie caldă cu partenerul, nu vă impuneţi cu forţa părerile.

Fecioară – Situaţia depinde în mare măsură de anturaj, însă chiar dvs. trebuie să vă susţineţi punctul de vedere şi să vă apăraţi interesele. Nimeni nu va putea rezista puterii dvs. de convingere.

Balanţă – Trebuie să mizaţi pe intuiţie şi autodisciplină şi să nu uitaţi că oamenii care lucrează cu dvs. au propriile păreri, de care vă place sau nu, este absolut necesar să ţineţi cont.

Scorpion – Temperaţi-vă setea de a cheltui. Cu firea dvs. impulsivă, vă doriţi totul şi neîntârziat, problema e însă că banii au o tendinţă ciudată: când apar, când dispar cu desăvârşire.

Săgetător – Faceţi paşi importanţi în carieră, chiar dacă sunt neaşteptaţi. Sunteţi receptivi, inspiraţi în aranjamente şi conspiraţii, dar trebuie să vă acordaţi mai mult timp pentru echilibrul sufletesc.

Capricorn – Va fi suficient să vreţi, ca să puteţi avea chiar şi luna de pe cer. Încercaţi să vă folosiţi din plin această conjunctură favorabilă, pentru a obţine maximum de profit.

Vărsător – Singurul lucru care vă este necesar acum este compania oamenilor cu care vă simţiţi bine. umorul şi buna lor dispoziţie vă dăruiesc o încărcătură suplimentară de energie.

Peşti – Vă simţiţi ca şi cum v-aţi fi trezit dintr-un somn adânc. Gândiţi extrem de limpede. Acum, nu numai că ştiţi ce vă lipseşte ca să fiţi fericit, ci aţi aflat şi cum puteţi obţine acel lucru.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Bancul zilei: Cocoşul lovit şi omul cinstit
Cum a oprit Armata Română revoluţia mondială
Grec bogat, vând insulă. Accept variante, asigur discretie
Credinţa în Dumnezeu este iî declin în întreaga lume
cu excepţia Rusiei, Sloveniei şi Israelului
Cum va fi vremea joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti
Ne dorim ca maghiara să devină limbă oficială la nivel regional
Tensiuni în USL din cauza unei candidaturi de sector
PSD şi PNL se ameninţă reciproc cu ruperea protocolului
Botoşani: Municipiul va fi înţesat cu camere video
Sarmale şi vin de Sfântul Gheorghe pentru botoşăneni
Jandarmii au intervenit pentru un câine periculos
Astăzi încep Zilele Botoşaniului - programul festivităţilor
Concediat ca medic, vrea primarul Botoşanilor
Medici de la Spitalul SF. Spiridon din Iaşi vor colabora cu UPU Botoşani
Oficialii sistemului sanitar vor mai mulţi medici la ţară
Adolescenţi ajunşi la spital după chefuri
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă