Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11032
De la 07 Ianuarie 2003
97337430

Horoscop

  • 20 April 2012, 23:00
Berbec – Luaţi iniţiative când situaţia impune. Pot apărea obstacole care însă nu vor fi o problemă. Poate să vă crească adrenalina, ceea ce-i un factor pozitiv.

Taur – Bunul dvs. Gust va fi invidiat de un coleg de serviciu, care va încerca să vă descurajeze şi chiar să vă pună beţe-n roate. Aflaţi un secret pe care ar fi bine să nu îl spuneţi nimănui.

Gemeni – Sunteţi bulversat de o veste la care nu vă aşteptaţi şi care vă ia prin surprindere. Resursele financiare sunt în scădere şi sunteţi foarte preocupat de o modalitate de a ieşi din impas.

Rac – Vă simţiţi în formă, dar este posibilă o uşoară scădere a energiei spre seară, când treburile se vor aglomera. Acceptaţi cu greu un compromis însă acesta nu va fi zadarnic.

Leu – Curiozitatea dvs. Nu are limite, dar rezultatul nu va fi prea bun. Informaţiile aflate le puteţi folosi în folosul propriu sau al celor apropiaţi, dar nu pentru a obţine un post mai bun.

Fecioară – Puneţi mult suflet în tot ceea ce faceţi, mai ales că abordaţi un domeniu nou. Vă recomandăm însă să evitaţi discuţiile aprinse. Spre seară vă ocupaţi de treburile casnice.

Balanţă – Deşi v-aţi planificat să vă odihniţi, se ivesc o serie de probleme pe care sunteţi nevoit să le rezolvaţi urgent. Ideile dvs. originale se vor materializa în curând.

Scorpion – Nu provocaţi o discuţie ce v-ar putea aduce unele neplăceri şi ar scoate la iveală unele secrete. Aşteptaţi un serviciu de la cineva, dar se pare că acesta nu va avea loc curând.

Săgetător – Primiţi vizita unei persoane pe care nu o agreaţi şi este posibil să vă indispună pe moment. Nu daţi înapoi de la ceea ce aţi început, fiindcă vă puteţi pierde credibilitatea.

Capricorn – Prietenii vor fi cei care vă vor ocupa o mare parte din timpul liber. Va trebui să faceţi un compromis pentru a nu vă pune rău cu ceilalţi din familie, care se simt neglijaţi.

Vărsător – Treburile gospodăreşti vă vor copleşi şi din cauza aceasta s-ar putea să aveţi şi unele neînţelegeri cu partenerul sau să vă neglijaţi prietenii. Luaţi-o mai încet!

Peşti – Chiar dacă lucrurile par să meargă bine, spre propriul dvs. Interes, sunt câteva aspecte care cer atenţie sporită. Nu vă lăsaţi înşelaţi de persoane care zic că vă vor binele.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Responsabilitatea mea este să vă mai conduc o dată la victorie
Prefectul Roman este acuzat că protejează primarii penali
Macaleţi îl compară pe Flutur cu un animal rănit
PRM: Niţură are probleme cu perdeaua de la cabina de vot
Casă aprinsă de un jar căzut din sobă
Săptămână bogată în acţiuni pentru Casa Corpului Didactic
Atenţie la căpuşe!
Luni, şomerii sunt chemaţi la un seminar de informare
Bancul zilei: Curiozitatea din cireş
Caricatura zilei
Botosani: Elevi cu care întreg judeţul se mândreşte
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă