Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25547
De la 07 Ianuarie 2003
97416745

Horoscop

  • 29 April 2012, 23:00
Berbec Vă dovediţi din nou un om de nota zece, care ştie să abordeze toate problemele. Ţineţi mult să fiţi n centrul atenţiei, iar persoanele din jurul dvs, vă apreciază mult.

Taur Aveţi grijă la problemele de sănătate, precum şi la micile pierderi financiare, precum şi micile pierderi financiare care se profilează. Iubitul este cam trist, faceţi ceva pentru a-l destinde.

Gemeni Pentru prima dată ceea ce vă doriţi coincide cu ceea ce trebuie şi cu ceea ce familia şi doreşte. Profitaţi de ocazie şi acţionaţi cu hotărre. Consensul uşurează sarcinile.

Rac Plănuiţi de multă vreme o plecare, dar v-aţi amnat-o din cauza cuiva care vrea să vă nsoţească. Acum nu mai aveţi răbdare şi formulaţi cu blndeţe, un ultimatum.

Leu Doriţi ca multe lucruri să se schimbe, dar aţi prefera să nu vă implicaţi personal. O persoană insistă să vă trască n probleme ce nu vă privesc şi atunci vă refugiaţi ntr-o linişte desăvrşită.

Fecioară Nu luaţi lucrurile prea n serios, mai ales n relaţia de cuplu. O glumă iresponsabilă face mai mult bine dect o ceartă bine ntemeiată. Redresaţi-vă afacerile!

Balanţă Cereţi sfatul unui prieten boem. Răspunsul vă uimeşte şi vă provoacă un val de comentarii. Totuşi, trebuie să admiteţi că o soluţie ce ntrzie o decizie proastă e mai bună dect nimic.

Scorpion Cineva speră să vă ntoarcă pe degete, dar nu o să reuşească. Discuţia despre profesie ar putea deveni dură, nsă nu vă afectează. Calmul va dejuca orice complet.

Săgetător Cineva a abuzat de complimente şi v-a indispus. Mndria vă spune că vă meritaţi laudele şi, pnă la urmă, găsiţi că e preferabilă o mică făţărnicie. Dar sunteţi aburiţi şi vă doare.

Capricorn Ziua de ieri a fost interesantă dar cea de azi o ntrece. ntlniţi tot felul de persoane ciudate, care vă fac oferte incredibile. Nu vă lăsaţi nşelaţi de aparenţe.

Vărsător O vizită neaşteptată vă face să tresăriţi de plăcere. Ar fi trebuit să vă obişnuiţi pnă acum, dar persoana are talent şi ncă vă surprinde. i cedaţi total şi bateţi palma pentru o afacere.

Peşti Cineva şi dezvăluie secretele cele mai ascunse. Dezamăgirea o disimulaţi bine, pe moment, dar după cteva ore de gndire vă apucă tristeţea. Plănuiţi o despărţire, dar o ţineţi n secret.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Bancul zilei: Carmaghedon feminin
Mii de oameni au marcat Ziua Drapelului și la Bălți
Victor Ponta vrea cu preşedintele Băsescu o relaţie instituţională
Victor Ponta: Nu o să putem dubla toate pensiile şi salariile
Ponta a stabilit Guvernul cu ntonescu pe drum spre Brasov
va fi cel mai cinstit Guvern pe care l-a avut Romania
Cine este Victor Ponta, premierul desemnat de Traian Băsescu
Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in vizită la Bucureşti
Rachete sol-aer in Londra pe perioda Jocurilor Olimpice
Ponta vrea ca FMI sa plece cu scrisoarea de intenţie semnată
Cind privesc ce las in urmă...
Dorel Gaftoneanu
Botoşani: Dorohoianul Alupoaie pregătit pentru funcţia de prefect
moşirea lui vine din partea deputatului Ţurcanu
Nichiteanu primarul oportunist de Rădăuţi Prut
Mişcarea pentru Botoşani a depus listele cu candidaţi
OTV-istul Cristescu a luat-o razna cu tot cu sondaje
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă