Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7048
De la 07 Ianuarie 2003
114819314

Horoscop

  • 14 May 2012, 23:00
Berbec – Sentimentele nu vă aduc bucurii ziua aceasta, mai ales că simţiţi răceala din partea partenerului. Trăiţi într-o atmosferă de stabilitate rigidă şi nu reuşiţi să depăşiţi criza.

Taur – Primiţi veşti bune de la serviciu sau sunteţi invitaţi la o aniversare sau altă petrecere plăcută. Este o zi mai aglomerată, în care nu vă plictisiţi, mai ales în cuplu.

Gemeni – Primiţi o declaraţie de dragoste pasională din partea persoanei iubite. În societate faceţi impresie bună şi veţi impresiona o persoană de la serviciu.

Rac – Daţi dovadă de seriozitate şi aveţi idei originale ce îi vor şoca pe unii. Nu este exclus să apară o problemă de familie sau să aveţi o discuţie aprinsă cu un bărbat influent.

Leu – S-ar putea să vă loviţi de tot felul de obstacole şi să aveţi senzaţia că pendulaţi în gol. Din fericire, prietenii vă sunt alături şi încearcă să vă ajute. Relaţiile cu partenerul sunt bune.

Fecioară – Nu este exclus să vă schimbaţi planurile, pentru a da o mână de ajutor unui cunoscut care are probleme. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul. Acceptaţi sprijinul familiei!

Balanţă – Dimineaţă vă propuneţi să faceţi treabă în casă. Din cauza nerăbdării s-ar putea să fiţi agitat şi să vă daţi peste cap tot programul. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!

Scorpion – Dimineaţă sunteţi confuz, nu reuşiţi să vă adunaţi şi să vă respectaţi programul. După-amiază vă reveniţi şi cu puţin efort puteţi să recâştigaţi terenul pierdut.

Săgetător – Gândiţi-vă de două ori înainte de a deschide gura. Nu este o zi bună pentru examene şi întâlniri cu prietenii. Dacă trebuie să plecaţi într-o călătorie, vă sfătuim să o amânaţi.

Capricorn – Sunteţi foarte bine dispus astăzi şi nimic nu pare să vă strice cheful de viaţă. Veţi fi în atenţia tuturor şi veţi avea şansa să descoperiţi lucruri neplăcute legate de un prieten.

Vărsător – Un debut mai dificil, cu obstacole ce au darul mai mult să vă enerveze. Este de dorit să gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie, dacă intenţionaţi să forţaţi mâna unor persoane.

Peşti – Unii nu prea sunt de acord cu opiniile dvs. aşa că se impune un moment de „navigare” abilă printre ambiţii şi orgolii diverse. Veţi primi oferte interesante dar trebuie să le analizaţi cu atenţie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Bancul zilei: I-a pierit cheful de… sex
TVR: ticăloşie sau neprofesionalism?! Sau poate amândouă!
reunirea celor două state româneşti cenzurată la TVR
Circa 7000 de români de pe ambele maluri ale Prutului au cerut reunirea Basarabiei cu România
Un deţinut român a murit dupa 50 de zile de grevă foamei într-o închisoare din Italia
Discuţii Ponta-Isarescu-Băsescu, pe tema atenuării efectelor situaţiei din Grecia asupra României
PDL va depune moţiune simplă împotriva ministrului Educatiei, Ioan Mang
Pragul electoral va fi scos din Legea alegerilor parlamentare
Portariuc persistă în fixsisme
A premiat performanţa luptătorului botoşănean Alin Alexuc
acesta va reprezenta România la Jocurile Olimpice
Flutur este încântat că noul prefect va respecta legea
Parcarea de la Big ca fi deschisă săptămâna viitoare
Dezamăgire şi-un gust amar
Ioan Rotundu
Un falsificator nepedepsit încă
Ioan Rotundu
Încerc să demontez clişeul unei relaxări fiscale în România în 2012, este o prostie
Doliu la Spitalul judeţean Botoşani
Banii acordaţi pentru UPU vor fi urmăriţi cu stricteţe
Începe prescrierea medicamentelor pe reţete electronice
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă