Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11520
De la 07 Ianuarie 2003
122871587

Horoscop

  • 17 May 2012, 23:00
Berbec – Ar trebui să luptaţi pentru ce vă aparţine. Partenerul vă înţelege şi vă sprijină în tot ceea ce faceţi, dar e nemulţumit de faptul că îi acordaţi prea puţină atenţie.

Taur – O zi specială, în care îi veţi arăta partenerului dvs. cât mai multă dragoste. Mai mult, dacă nu aveţi pe nimeni, e posibil să vă găsiţi jumătatea cât mai curând.

Gemeni – Anumite probleme legate de sănătate sau de bani vă vor face ziua de astăzi nu tocmai plăcută. Trebuie să aveţi răbdare şi încredere şi totul se va rezolva de la sine.

Rac – Începeţi ziua cu dreptul şi aşa o veţi ţine până la sfârşit. Un proiect pe care l-aţi început acum câteva luni e pe cale să devină realitate.

Leu – Cineva din anturajul dvs. vă va face cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta în rezolvarea unor probleme mai vechi. Ar fi bine dacă aţi ţine cont de sfaturile acesteia.

Fecioară – Starea de oboseală şi unele probleme mai vechi de sănătate au pus stăpânire pe dvs. V-ar prinde foarte bine două-trei zile libere în care să vă relaxaţi.

Balanţă – Aveţi o zi grea, cu multe probleme de rezolvat, dar sunteţi în formă excelentă şi reuşiţi să faceţi faţă. Situaţia financiară nu e prea bună, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi.

Scorpion – Ar trebui să vă mai odihniţi din când în când, să lăsaţi deoparte grijile şi să petreceţi mai mult timp cu familia. E posibil ca relaţia cu partenerul să aibă puţin de suferit.

Săgetător – Vremea din ce în ce mai rece vă poate pune probleme în cazul în care nu vă protejaţi. Astrele vă recomandă să vă feriţi de o răceală rebelă care v-ar indispune.

Capricorn – Tonusul fizic şi psihic vor cunoaşte o curbă ascendentă, prilej cu care veţi acorda mai multă atenţie relaţiilor sociale. S-ar putea să începeţi şi o dietă alimentară.

Vărsător – Veţi avea o dimineaţă destul de neplăcută datorită unor cheltuieli neprevăzute care vă vor acapara întreaga atenţie. Nu credeţi tot ceea ce se aude în jurul dvs.

Peşti – Nu este momentul să cereţi o mărire de salariu, chiar dacă sunteţi convins că o meritaţi. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină, care nu necesită prea multă concentrare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Carocatura zilei
Bancul zilei: Mare escrocherie
Spania confirmă re-întoarcerea în recesiune
Costurile ieşirii Greciei din zona euro: 1 trilion de dolari
Prin noua lege a sănătăţii vrem să introducem taxa pe fast food şi pe berea cu alcool
Taxa pe prostime
Ioan Rotundu
Botoşani: Prefectul cere combaterea evaziunii fiscale
Primarul Mazăre şi Diaconescu vin la Botoşani în aceeaşi zi
PSD vine cu o nouă găselniţă electorală
poate, poate îi va prosti pe botoşăneni să voteze cu Portariuc
„Noaptea muzeelor” aduce surprize botoşănenilor
Maşină incendiată pe strada Bucovina
Ieri a fost Ziua Internaţională de Luptă împotriva Hipertensiunii arteriale
Medicii botoşăneni salută scumpirea berii de către USL
Ministrul interimar al Educaţiei promite indemnizaţii majorate
Se aşteaptă deblocarea posturilor din Sănătate
Îl văd mult prea mult pe domnul Ponta la televizor
nu ştiu când mai stă la Palatul Victoria
Ambasadorul SUA spune că plătim prea mult pentru hgaze
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog