Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
6214
De la 07 Ianuarie 2003
74976254

Horoscop

  • 23 May 2012, 23:00
Berbec – Un prieten bun are nevoie de sfatul dvs. şi ar fi bine să îl ajutaţi cât puteţi. Nu neglijaţi oboseala care vă apasă, deoarece această slăbiciune poate fi exploatată.

Taur – Partenerul şi copii sunt cei care au prioritate astăzi pentru dvs. Nu vă cramponaţi de fleacuri. Ideea dvs. este, cu siguranţă, cea mai bună cu putinţă.

Gemeni – Trebuie să credeţi mai mult în ceea ce faceţi, fiindcă aveţi o adevărată manie de a pune totul la îndoială! Primiţi o veste bună şi să simţiţi mai energici.

Rac – Nimic nu vă convine astăzi, deşi cei cu care veniţi în contact vor încerca să vă facă pe plac. Reuşiţi să fermecaţi o persoană agreabilă de sex opus.

Leu – Faceţi tot posibilul pentru ca lucrurile să nu stea locului şi să evoluaţi. Încercaţi totuşi să nu vă pripiţi. Vă faceţi prieteni noi în speranţa de a găsi interlocutori demni de aspiraţiile dvs.

Fecioară – Chiar dacă vă preocupă problemele personale, n-ar fi rău dacă aţi acorda atenţie relaţiile sentimentale. Nu este încă momentul să faceţi schimbările pe care le-aţi planificat.

Balanţă – În prima parte a zilei, sunteţi tentat să cheltuiţi mulţi bani. Este indicat să fiţi prudent, pentru că nu este o zi favorabilă investiţiilor. Ar fi bine să nu vă neglijaţi sănătatea.

Scorpion – Puteţi să vă asumaţi noi responsabilităţi şi să începeţi o activitate nou. Seriozitatea şi farmecul personal vă fac să străluciţi în societate.

Săgetător – Dacă aveţi ocazia să plecaţi într-o excursie cu partenerul de viaţă, ar fi bine să nu ezitaţi. O ieşire în mijlocul naturii să va apropia mai mult de persoana iubită.

Capricorn – Deşi primiţi numai semnale pozitive cu privire la câştiguri, evenimentele bune întârzie să apară. Ar fi bine să vă preocupaţi, în primul rând, de propria persoană.

Vărsător – Sunteţi foarte optimişti şi vă simţiţi foarte bine din punct de vedere fizic, dar poate apărea o afecţiune uşoară. În plan financiar, şansele de câştig sunt mari.

Peşti – În jurul dvs. se întâmplă lucruri ciudate pe care nu le înţelegeţi. Aveţi impresia că situaţia vă scapă de sub control. Spre seară, s-ar putea să primiţi o veste din partea unei persoane dragi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Municipiul Botoșani i-a fermecat pe italieni
Prefectul a căutat şefii şi a dat peste secretarele
Ovidiu Portariuc își ridică piețarii în cap
Radu Mazăre vine la Botoșani
Botoşani: Elevă condamnată pentru trafic de influenţă
Creste pragul TVA, deduceri la achiziţii auto, păcura colorată
Ministrul USL Lucian Isar lucrează la o scutire de impozit pentru firme
nu ne spune şi de unde se va acoperi gaura creată la buigetul de stat
Guvernul Ponta şi dezmăţul financiar
Ioan Rotundu
Nemulţumirile celor de la catedră continuă
Încă nu se cunoaşte Planul de şcolarizare pentru 2012 - 2013
Credit bancar de la BERD, pentru lucrări la apă şi canalizare. Societatea Nova
Zona euro: surplus al contului curent de 9,1 mld. euro in martie
Germania propune şase piste pentru a relansa creşterea economică în Europa
Voi solicita Parlamentului să decidă cine va reprezenta România la reuniunile UE
Bancul zilei: Partida din pat
Dacă-i miercuri, e ziua bătăii de joc!
Ioan Rotundu
Caricatura zilei
Botoşani : Campania electorală văzută la faţa locului (IV)
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă