Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11
De la 07 Ianuarie 2003
123117366
pnl

Horoscop

  • 14 June 2012, 23:00
Berbec – Astrele vă ajută să luaţi o decizie importantă legată de viitorul familial. Nu ascultaţi prea mult de cei din jur şi bazaţi-vă mai mult pe intuiţie.

Taur – În dragoste se pare că lucrurile nu stau prea bine. Lipsa de tandreţe cu care v-a tratat partenerul în ultimul timp ar putea duce la o dezamăgire pe termen lung.

Gemeni – Deşi aveţi un plan, vă gândiţi în primul rând la efectele lui asupra celorlalţi. Dar asta se poate schimba o dată ce veţi elimina deciziile care-i vor afecta pe cei sensibili.

Rac – Încercaţi în această zi să nu fiţi atât de precaut. Aveţi curajul de risca ceva, fără a mai cere garanţii suplimentare. Dacă vă veţi urmări ţelul, veţi avea succesul dorit.

Leu – Nu este momentul să vă aventuraţi în necunoscut, deşi ocazia ivită vă pare a fi mană cerească. Acolo unde vă aflaţi acum vă este cel mai bine.

Fecioară –Sunteţi mai creativ, mai hotărât şi mai inventiv. Deşi nu puteţi prevedea şirul consecinţelor faptelor dvs., nu vă temeţi – va ieşi mai bine decât credeţi.

Balanţă – Ar fi indicat să evitaţi călătoriile şi, mai ales, vizitele prea lungi. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi de rutină, iar după-amiază să staţi acasă în mijlocul familiei.

Scorpion – Încercaţi să vă definiţi cu foarte mare claritate îndatoririle de serviciu. Dacă veţi reuşi să vă organizaţi timpul, veţi reuşi să rezolvaţi şi problemele personale.

Săgetător – Este o zi excelentă pentru a vă focaliza atenţia asupra problemelor de sănătate. Ar fi bine să mâncaţi sănătos, să vă odihniţi şi să nu vă enervaţi atât de uşor.

Capricorn – De la o vreme aţi permis cuiva să se amestece în viaţa dvs. particulară. Este momentul să luaţi iniţiativă, altfel riscaţi să pierdeţi tot mai mult teren.

Vărsător – E posibil să apară unele schimbări importante în carieră: o avansare sau chiar schimbarea domeniului de activitate. Norocul vă surâde, dar analizaţi bine ofertele.

Peşti – Este posibil să faceţi o gafă, fiindcă sunteţi cam împrăştiat. Nu ar fi rău să vă ordonaţi gândurile. Asiguraţi-vă că sunteţi stăpân pe emoţiile şi sentimentele dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Botoşani: Ce fel de primari au fost trimişi acasă de electorat
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Politica semaforului
Maşină incendiată pe strada 1 Mai
Câştigătorii concursurilor profesionale ale voluntarilor IISU
PDL rămâne un partid unit la Botoşani
Alianţa Mişcarea pentru Botoşani a încetat
Consilierii judeţeni şi-au preluat mandatele
Ţurcanu dărâmă comasarea spitalelor
cel puţin aşa susţine
Măsuri speciale la Bac din cauza caniculei
Avem liceeni buni la Limba română
Marilena Mardare şi-a desemnat înlocuitorul
DSP Botoşani a rămas fără conducere
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog