Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi:
21442
De la 07 Ianuarie 2003
74829311

Horoscop

  • 21 June 2012, 23:00
Berbec – Se remarcă rolul experienţelor dvs. de viaţă. Familia vă solicită în tot felul de activităţi ce perturbă programul stabilit. Spre seară, randamentul dvs. este modest.

Taur – Azi nu vă temeţi de blocaje, de rivalităţi - pe plan afectiv sau profesional. Detaşarea dvs. este dezarmată şi familia se teme că această stare de spirit va fi nerentabilă.

Gemeni – În plan profesional vă luptaţi cu situaţii mai deosebite. Lucraţi fără să ţineţi seama de faptul că timpul acordat proiectelor dvs. depăşesc oraşul propus.

Rac – Astăzi nu veţi avea răgazul să cugetaţi prea mult la problemele de ultimă oră. Prietenii vă reamintesc un lucru îmbucurător: interesul pentru cămin trebuie cultivat.

Leu – Discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită distrug armonia. Ar trebui să mai şi cedaţi, iar dacă aveţi ceva de ascuns, fiţi mai diplomat. Nu vă riscaţi economiile.

Fecioară – Gândurile dvs. sunt pozitive, mobilizatoare, iar dragostea vă face să vă detaşaţi de frământările din ultimul timp. Nu este exclus să fiţi nevoit să faceţi un drum lung.

Balanţă – Satisfacţiile produse de copii pot fi umbrite astăzi de orgolii sau de idei fixe. Nu este indicat să iscaţi discuţii contradictorii la serviciu, mai ales că sunteţi irascibil.

Scorpion – O persoană din anturaj vă deranjează şi vă sâcâie şi este posibil să luaţi atitudine. Planurile făcute împreună cu partenerul dvs. au toate şansele de reuşită.

Săgetător – Vi se reproşează că petreceţi prea mult timp la serviciu în detrimentul familiei. Sunteţi nevoit să achitaţi o datorie, însă posibilităţile financiare sunt reduse.

Capricorn – Mare atenţie astăzi, fiindcă sunt posibile unele accidente. Nu permiteţi unei rude să se amestece în relaţia dvs. sentimentală. Superiorii vă acceptă ideile.

Vărsător – Sunteţi nemulţumiţi pe mai multe planuri. Vă preocupă şi problema datoriilor mai vechi care nu vi s-au returnat la timp, şi atitudinea partenerului de viaţă.

Peşti – Vă întâlniţi cu prietenii, cu persoana ce se bucură de o frumoasă ascensiune socială. Întâmplările zilei, în mare parte plăcute, vă stimulează în deciziile dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Mătuşa Tamara şi nepoţelul
Năstase, pus în genunchi de justiţia pe care a încercat să o controleze
Daniel Morar la RFI, despre verdictul în cazul Năstase
Senatul a mai făcut un pas pentru suspendarea preşedintelui Băsescu
Procedurile legale prin care Năstase poate întrerupe executarea pedepsei
Condamnaţi în dosarul Trofeul calităţii urmăriţi general
Vântu, condamnat la un an de închisoare cu executare
Efectul compătimirii
Ioan Rotundu
Lista consilierilor locali ai municipiului Botoşani
Cătălin Flutur a predat mandatul
HSR îşi face bagajele din Botoşani
gonită de noul primar
Portariuc, primarul ales, a depus jurământul
Au fost aleşi viceprimarii municipiului Botoşani
Botoşani: Noi cazuri de meningită virală în rândul elevilor
Concursul pentru şefii de secţie la Spitalul judeţean stă blocat
Botoşani: Spitalele judeţului au nevoie grabnică de aparatură medicală
Cui a revenit titlul de „Elevul anului”
Botoşani: Portariuc blochează cea mai importantă investiţie: Parcul Cornişa
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă