Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10513
De la 07 Ianuarie 2003
83816517

Horoscop

  • 26 June 2012, 23:00
Berbec – Este ziua gesturilor exagerate şi a declaraţiilor lipsite de diplomaţie. Vorbiţi mai mult decât trebui şi daţi la iveală secrete ale celor dragi, fără să vă gândiţi la consecinţe.

Taur – Apar unele situaţii aproape ridicole, pe care nu ştiţi cum să le evaluaţi, mai ales dacă familia dvs. nu vă sprijină. Neînţelegeri cu cei tineri şi comunicare dificilă.

Gemeni – Cel mai bine ar fi să staţi acasă şi să vă ocupaţi de o lectură O realizare vă va bucura în mod deosebit. Căutaţi pe cineva cu care să discutaţi unele evenimente.

Rac – În ciuda senzaţiei că totul este greu, aveţi abilitatea care vă permite să vă puneţi ideile în aplicare şi să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Veţi întâmpina unele dificultăţi.

Leu – Din pricina unor datorii se iscă discuţii în familie şi ar fi cazul să faceţi ceva pentru a atenua conflictul. V-aţi făcut multe planuri şi nu reuşiţi să le puneţi în practică.

Fecioară – Sunteţi obosit fără a avea un motiv anume. Aţi dori să faceţi ceva mai deosebit, dar probleme neprevăzute nu vă dau timp nici să respiraţi. Totul se rezolvă cu răbdare.

Balanţă – Cineva din anturaj vă enervează şi nu prea reuşiţi să vă descotorosiţi de el, ceea ce vă înfurie şi mai tare. Nu puneţi la suflet un mic eşec, mergeţi mai departe!

Scorpion – Se profilează un drum lung pe care nu-l aveţi în plan şi de care nu aveţi nici un chef. Atenţie, căci personalitatea dvs. vă poate aduce necazuri care vă vor stresa.

Săgetător – Unele probleme personale se accentuează. Este posibil să se işte nişte discuţii în casă, discuţii pe care nu le veţi putea aplana decât cu o renunţare definitivă din partea dvs.

Capricorn – La locul de muncă vă veţi afla în mijlocul unor evenimente care au mai puţin de-a face cu profilul profesional, ci mai degrabă cu relaţiile dintre colegi.

Vărsător – Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de cuplu deoarece la nervi reuşiţi să spuneţi cuvinte grele, după care vă pare rău, dar s-ar putea să fie prea târziu.

Peşti – Aspectul financiar este unul liniştit în sensul că nu se întrevăd modificări majore ale bugetului, indiferent de sensul acestuia. Nu veţi avea cheltuieli suplimentare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei:Concluzie logică
Bonus din partea Rusiei pentru nemţi?
Ponta nu l-a convins pe Băsescu să meargă la Consiliul European
Rana lui Adrian Năstase a fost doar o zgârietură
De ce plagiatul lui V. Ponta ne priveşte pe toţi
Deţinutul Adrian Năstase, solicitat sa se prezinte la INML azi
USL, prin Legea Sănătăţii, ne pune să plătim din buzunar serviciile medicale ieftine
Şoferii pot fi amendaţi o singură dată într-o lună dacă circulă fără rovinietă
Salariaţii sunt lăsaţi de USL-işti să moară de foame
Fostul primar de Dângeni a fost „executat” de oamenii săi
Botoşani: Scandal ca la uşa cortului în Primăria Truşeşti
Botoşani: Cinci microbuze şcolare au luat ieri calea judeţului
Un pachet alimentar sau o masă caldă în loc de “corn şi lapte”
Înscrierea la screeningul pentru depistarea cancerului, pe final
Reforma sistemului de asigurări de sănătate este inevitabilă
Cine conduce cu adevărat Botoşaniul?
Ioan Rotundu
Adrian Năstase a ajuns la Spitalul Penitenciar Rahova
mai mulţi oameni au scandat împotriva fostului premier in faţa spitalului
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă