Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Editorial
Învăţământ
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20113
De la 07 Ianuarie 2003
122880180

Horoscop

  • 1 July 2012, 23:00
Berbec – Sunteţi hotărât să schimbaţi ceva în viaţa dvs. Poate veţi face ceva în legătură cu aspectul fizic. Resimţiţi o stare de oboseală accentuată. nu vă surmenaţi atât de mult.

Taur – Partenerul de viaţă vă face reproşuri neîntemeiate. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să evitaţi o confruntare. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi în special partenerului.

Gemeni – Relaţiile legate de serviciu se vor intensifica în următorul interval de timp. În dragoste, cei singuri au un motiv în plus de bucurie, pentru că se pare că îşi vor găsi jumătatea.

Rac – Aţi intrat într-o pasă de singurătate. Mai greu este pentru cei care se străduiesc să comunice cu dvs. şi întâmpină rezistenţă. Doar şefilor să nu le cereţi asta, căci riscaţi să aveţi neplăceri.

Leu – Astăzi ar fi bine să aveţi grijă unde vă plasaţi banii în cazul în care decideţi să-i investiţi undeva. Şi la serviciu se pare că veţi ieşi în pierdere, dacă nu sunteţi atent la ceea ce vorbiţi.

Fecioară – Apar evenimente importante care au darul de a vă îmblânzi reacţiile în mod miraculos. Stabiliţi nişte graniţe clare prin care le impuneţi colaboratorilor un anumit program riguros.

Balanţă – Ritm de muncă sufocant. În orice context însă, este lăudabil că nu depăşiţi graniţa realismului. Cu voinţă, vă asumaţi şi responsabilităţile de ultimă oră.

Scorpion – Acordaţi mai multă atenţie sănătăţii, fiindcă sunteţi predispuşi la indigestii. Nu dispuneţi de prea mult timp liber, astfel că nu reuşiţi să vă întâlniţi cu cei dragi.

Săgetător – Pe plan amoros, Cupidon nu vă dă motive de emoţii speciale. Dacă sunteţi implicaţi într-o relaţie stabilă, ea nu va cunoaşte suişuri şi coborâşuri.

Capricorn – Divergenţe cu partenerul, pentru că nu sunteţi de acord cu schimbările pe care vrea să le facă în cămin. Pentru a evita o ceartă, ţineţi seama şi de dorinţele celorlalţi.

Vărsător – Sunteţi activ, calculat şi original, mai ales în relaţia cu persoana iubită. Nu este exclus să aflaţi informaţii pe care le puteţi valorifica. Noroc la bani şi în casă aer de sărbătoare.

Peşti – Un prieten vă poate surprinde cu o propunere de parteneriat sau vă trimite veşti care vă vor bucura foarte mult. Sănătatea este bună, cu multă energie fizică.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Ponta la spital
Premierul României, un om fără onoare și fără rușine
Stefan Vlaston
Prefectura Vrancea a anulat validarea unor consilieri pentru că nu au jurat pe Constituţie
"Andrei Marga a fost incapabil să prezinte agenda oficială"
cu care România a mers la Bruxelles
Ruşinea învăţământului botoşănean
Ioan Rotundu
Adevăratul prefect de Botoşani
Ioan Rotundu
Îi mulţumesc lui Ponta pentru felicitări, dar CNE i-a cerut demisia
PSD împroaşcă cu noroi Universitatea Bucureşti
beneficiarul proiectului de 7 milioane de lei este Universitatea, nu profesorul Marius Andruh
Botoşani: Rezultate la extreme la evaluarea naţională a elevilor
Elevi botoşăneni şahişti participanţi la faza naţională
S-a dat startul la probele scrise ale Bacului
De azi, persoanele fizice plătesc sănătatea la Fisc
Şi-a revărsat furia pe copacii situaţi pe domeniul public
E oficial: Judeţul va avea un administrator
Botoşani: Plombări asfaltice cu puternic damf de comision
Mihai Ţâbuleac s-a lepădat de PDL
Lumea lu' Rotundu - Masacrul de la Târnauca
Cutremurătoarea dramă trăită la 13 ani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog