Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
6485
De la 07 Ianuarie 2003
78513420

Horoscop

  • 10 July 2012, 23:00
Berbec – Nu imitaţi comportamentul partenerului! Dacă aveţi idei despre un proiect, ar fi mai bine să le expuneţi decât să aprobaţi cu jumătate de gură proiectele altora.

Taur – Ştiţi să canalizaţi discuţiile pe făgaşul dorit de dvs. O plimbare romantică la braţul partenerului va reuşi să rezolve multe neînţelegeri. Vă veţi întâlni cu nişte prieteni.

Gemeni – Prietenii vă impulsionează să cheltuiţi mai mult decât trebuie. Veştile primite de la rude nu vă încântă. Sunteţi indecis atunci când trebuie să luaţi hotărâri de suflet.

Rac – Sunteţi mai lipsit de energie ca de obicei, dar compensaţi cu inspiraţie şi simţ artistic. Visaţi ceva mai mult şi faceţi planuri de viitor, care vor necesita retuşuri.

Leu – Astrele spun că cel mai bine ar fi să evitaţi bârfele şi aglomeraţia. Sunt posibile unele cheltuieli neplanificate. Aţi dori să faceţi ceva deosebit.

Fecioară – Starea sănătăţii este bună şi veţi reuşi să duceţi la capăt multe treburi gospodăreşti şi să daţi curs şi unei invitaţii unde veţi fi lăudat.

Balanţă – Este necesar să găsiţi soluţii care să vă permită să nu perturbaţi programul prestabilit. Lăsaţi la o parte toate dorinţele dvs. pentru a satisface doleanţele partenerului.

Scorpion – Vi se înapoiază nişte împrumuturi sau este posibil ca şefii să recunoască faptul că nu vă oferă cât meritaţi. Profitaţi de circumstanţe pentru a vă recupera toate drepturile.

Săgetător – Vă risipiţi timpul şi nu faceţi mai nimic, tocmai când sunteţi suprasolicitat de şefii dvs. direcţi. Pe deasupra, aveţi de înfruntat un adversar bine pregătit.

Capricorn – Vi se reproşează încrederea pe care continuaţi să o aveţi în prieteni şi rude. Este de preferat să nu luaţi în seamă pentru moment astfel de nemulţumiri superficiale.

Vărsător – Va trebui să vă adunaţi toate forţele deoarece există şansa unor realizări deosebite, cu condiţia să nu lăsaţi nimic la voia întâmplării. Situaţia financiară nu e bună.

Peşti – Noutăţile vor avea un rol neplăcut. Cele mai multe veşti vă pot dirija în direcţii greşite în mod intenţionat. Verificaţi toate mesajele pentru a fi siguri că nu sunt simple zvonuri.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Răzbunare pe taximetrist
CCR taie din avântul luat de Ponta şi Antonescu în demiterea lui Băsescu
Decizie in unanimitate favorabila lui Traian Basescu:
Un mare nor negru de incertitudini pluteşte asupra lumii întregi * din cauza indeciziei liderilor zonei euro
Vrem să ridicăm pragul până la care o autoritate contractantă poate face achiziţii publice directe
NATO îşi exprimă disponibilitatea de a colabora cu cel de-al doilea stat românesc
Ministerul Administraţiei şi Internelor se opune Deciziei CCR
Martin Schulz, socialist, preşedinte al Parlamentului European:
Sistemul video din municipiul Botoşani este încă nefuncţional
Urmărire ca în filme prin Botoşani
Referendumul este pregătit
Proiect de 3,6 milioane de lei lansat la Prefectură
„Ţărănoiul de la Botoşani” şi gunoiul sucevenilor
Botoşani: Canicula din sălile spitalului a blocat operaţiile chirurgicale
Ţurcanu trimite vântul disponibilizărilor asupra societăţii Nova Apaserv
Desfacerea comasării spitalelor, în analiză la Ministerul Sănătăţii
Botoşani: Spitalul Judeţean rămâne o perioadă fără computer tomograf
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă