Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
1218
De la 07 Ianuarie 2003
82034902

Horoscop

  • 12 July 2012, 23:00
Berbec – Începeţi ziua foarte agitat, alergând după un împrumut urgent. Aveţi răbdare! După-amiază, vă ajută o rudă îndepărtată. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Taur – De ce doriţi să planificaţi totul exact? Lăsaţi lucrurile să se întâmple de la sine. Partenerul se poate speria dacă va vedea că programaţi viitorul în cele mai mici detalii.

Gemeni – Persoana iubită vă transformă într-un om complet nou. Vă puteţi ca şi cum nimic pe lume nu ar mai exista în afară de ea şi de aceea veţi fi răsplătiţi.

Rac – Ajungeţi acolo unde aţi considerat din totdeauna că vă e locul şi vă bucuraţi din plin de aceasta. Sunteţi în centrul acţiunii şi atenţia colectivă se îndreaptă spre dvs.

Leu – Uitaţi de obstacolele care vă stau în cale pentru a putea vedea oportunităţile pe care le aveţi. Contaţi pe sfaturile celor din jur, dacă este nevoie.

Fecioară – Profitaţi din plin de momentele care vi se oferă. Puteţi să vă puneţi în valoare talentele în faţa şefilor sau să vă uimiţi prietenii cu o nouă atitudine.

Balanţă – Problemele de sănătate sunt pe cale să se rezolve dacă veţi aloca mai mult timp odihnei şi repausului la pat. La serviciu, sunteţi foarte apreciat şi respectat.

Scorpion – Încăpăţânarea de care aţi dat dovadă în nenumărate rânduri v-a creat oareşice duşmani. Încercaţi să vedeţi dacă nu cumva dvs. aţi greşit pe undeva.

Săgetător – Caracteristica zodiei dvs. îşi spune cuvântul şi astăzi în ceea ce priveşte un posibil conflict. Trataţi totul cu diplomaţie şi evitaţi un ton ridicat.

Capricorn – Aţi scăpat de stres şi de grijile cotidiene. Cineva din familie vă oferă un cadou-surpriză. Spre seară ieşiţi în oraş, unde vă veţi simţi foarte bine.

Vărsător – Puteţi rezolva o problemă financiară care vă frământă de multă vreme. S-ar putea ca dimineaţa să vi se propună o colaborare. Profitaţi de conjunctură!

Peşti – Vă simţiţi bine, sunteţi foarte relaxat, iar familia vă este alături. Încercaţi să profitaţi cât puteţi de această zi benefică. S-ar putea să nu vă mai întâlniţi cu ea.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Sfatul preotului către curva satului
EUobserver: Expati români s-au adunat in fata sediului Comisiei Europene
cerându-i lui Victor Ponta să înceteze să inşele democraţia
România, crahul capitalismului de tip cazinou
E clar că România are o lipsa a economisirii şi ne trebuie capital strain
COMUNICAT DE PRESA – Modern Calor Botoşani
Nereguli la Grupul Şcolar “Al. Vlahuţă” de la Şendriceni
Deşi economist, primarul Portariuc nu se descurcă financiar
el se plânge că Primăria Botoşani trăieşte pe datorie
Iavorenciuc a pus gând rău” bufniţei” lui Ţurcanu
Comisia Europeana îi cere premierului Ponta să restaureze puterile CCR
să numească avocat al poporului o persoană acceptată de toate partidele
PC nu se bagă în jaful practicat de Nova Apaserv la facturarea apei
Doamnele botoşănene sunt nemulţumite de saloanele de înfrumuseţare
Încă un director de şcoală a demisionat
Medicul botoşănean Sofica Bistriceanu i-a uimit pe americani
ea a ajuns la Washington pe banii săi, ministerul refuzând să-i finanţete dseplasarea
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă