Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
5905
De la 07 Ianuarie 2003
68430259

Horoscop

  • 15 July 2012, 23:00
Berbec – Din pură curiozitate, acţionaţi fără a sta prea mult pe gânduri şi intraţi în încurcături de durată. Seara, nu le cereţi sfatul celor ce vă iubesc doar pentru a nu-i implica sentimental.

Taur – Sunteţi gata de orice pentru binele celor apropiaţi. Partenerul şi copiii sunt încântaţi de gesturile cu totul speciale pe care le faceţi de dragul lor.

Gemeni – Discernământul şi intuiţia vă ajută să luaţi asupra dvs. răspunderea atunci când ceilalţi nu se pot decide să o facă. Înainte de acţiona, verificaţi cu atenţie informaţiile.

Rac – Fiecare cuvânt pe care îl rostiţi azi are putere de lege. Dacă vreţi să discutaţi ceva important cu partenerul de viaţă, acum e momentul. Vă va auzi şi îl veţi convinge.

Leu – Fericirea e în mâinile dvs. Puneţi tandreţe în gesturi şi cuvinte, deschideţi-vă inima, dezvăluiţi-i cele mai tainice gânduri, iar dragostea partenerului va face restul.

Fecioară – Şi pereţii au urechi! Nu împărtăşiţi nici celui mai bun prieten din secretele dvs. intime. Nici un cuvânt despre cel pe care îl iubiţi!

Balanţă – Fiţi precaut cu noile cunoştinţe. În această zi, sunteţi atât de credul, încât puteţi fi înşelat extrem de uşor. Un prieten are necazuri la serviciu şi îl veţi ajuta.

Scorpion – Cei din familie sunt porniţi să vă critice. Dvs. trebuie să răspundeţi tuturor pretenţiilor doar cu un zâmbet. Cuvintele de răspuns puteţi să le rostiţi doar în minte.

Săgetător – În locul unui torent de argumente, folosiţi unul, dar foarte elocvent. Ziua de azi vrea mai puţine vorbe şi mai multe fapte. Educaţi-vă copiii prin exemplul personal.

Capricorn – Dublaţi-vă forţele, creşteţi ritmul, păstraţi-vă tonusul – acum vă stă în putere orice. Nu lăsaţi nimic la voia întâmplării, nu vă bazaţi pe sfaturile primite din afară.

Vărsător – Este foarte important să fiţi punctual, să nu întârziaţi la nici o întâlnire, să nu depăşiţi nici un termen. O punctualitate impecabilă vă poate deschide multe uşi.

Peşti – Partenerul de viaţă vă oferă ajutorul? Lăsaţi orgoliile şi acceptaţi. Un umăr puternic şi iubirea din privirea lui vă fac să vă simţiţi cel mai fericit şi mai ocrotit din lume.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Bancul zilei: Alegerea Duhului
Video: Opinii electorale (partea I)
Vă las pe mâini bune!
Ioan Rotundu
Primul semn de slăbiciune
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă