Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9792
De la 07 Ianuarie 2003
120644421

Horoscop

  • 16 July 2012, 23:00
Berbec – Veştile sunt în avantajul dvs., iar motivele de dezamăgire au fost date uitării. În orice context explicaţiile sunt bine venite. Ele fructifică plusul de experienţă.

Taur – În tranzacţii reuşitele sunt de partea dvs., iar în carieră puteţi conta pe un schimb de opinii oneste şi competente. Eliminaţi neliniştea referitoare la problemele de sănătate.

Gemeni – Starea de sănătate este schimbătoare, aparent fără motiv serios. Este necesar să ţineţi un regim alimentar foarte strict şi să vă feriţi cât mai mult de excese.

Rac – Nu sunteţi în forma dvs. cea mai bună, dar până la sfârşitul zilei vă veţi mai reveni. Unul din planurile dvs. secrete ar putea prinde contururi reale. Apelaţi şi la prieteni.

Leu – Veţi primi aprobare de bursă sau un rezultat pozitiv la un examen. Aţi stat câteva ore cu inima strânsă, dar acum vă puteţi relaxa. Nu faceţi reproşuri partenerului.

Fecioară – Vă asumaţi un risc inutil din punct de vedere financiar. Consecinţele se vor vedea de abia la sfârşitul săptămânii. Trataţi cu precauţie noile oportunităţi de afaceri.

Balanţă – Este cazul să vă concentraţi mai mult pe viaţa sentimentală. Este posibil să aveţi o surpriză plăcută din partea persoanei iubite sau să întâlniţi pe cineva cu adevărat special.

Scorpion – Este posibil să plecaţi într-o călătorie, ocazie cu care veţi putea afla mult lucruri noi şi interesante. Faptul că aveţi posibilitatea de a vă lărgi orizontul vă bucură.

Săgetător – Astăzi este nevoie să acordaţi o atenţie sporită detaliilor. Nu există neînţelegeri majore dar o relaxare înainte de vreme poate aduce greşeli în activitatea profesională.

Capricorn – Viaţa personală este în centrul atenţiei în această zi. Nu vă lăsaţi dominat de partener. Spre seară este posibilă o ieşire romantică.

Vărsător – Nu împrumutaţi bani şi nu cumpăraţi cadouri costisitoare! Nu vă consumaţi energia pe nimicuri deoarece sănătate dvs. nu este tocmai bună. Evitaţi agitaţia.

Peşti – Este o etapă dedicată verificărilor. Informaţiile de specialitate vor avea un rol decisiv pentru strategiile pe termen scurt. Vi se impun condiţii pentru terminarea unor lucrări.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Cardinalul şi papa
Video: Opinii electorale (partea II)
Să-i fie groparul?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă