Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2149
De la 07 Ianuarie 2003
104749016

Horoscop

  • 18 July 2012, 23:00
Berbec – Chiar dacă vă organizaţi riguros timpul şi vă supravegheaţi mişcările, puteţi fi vulnerabil faţă de unele calcule ambiţioase sau sentimente înflăcărate.

Taur – Principala problemă este că nu vă împăcaţi cu faptul că cei din familie au şi ei dreptul la opinie. Aveţi tendinţa de a le influenţa, într-un fel sau altul, alegerile.

Gemeni – Vă preocupă soarta partenerului sau îndeplinirea unui contract în care sunteţi implicat afectiv. Trebuie să vă adaptaţi din mers unor situaţii contradictorii.

Rac – Ponderat, binevoitor şi încrezător în propriile forţe, puteţi să obţineţi câştig de cauză în probleme intelectuale sau la negocieri. Sunteţi înclinat spre excese.

Leu – O zi în care inima şi sufletul vibrează la nişte semnale pe care nu le auziţi deseori. E momentul să vă faceţi cunoscute dorinţele şi o să vedeţi cum întreg universul e alături de dvs.

Fecioară – Familia este împotriva dvs. şi are multe a vă reproşa, pentru că aţi cam neglijat-o în ultimul timp. Dacă veţi vorbi deschis cu ei, s-ar putea ca relaţiile să intre în normal.

Balanţă – Aveţi nevoie de grija şi suportul celor dragi, dar dvs. trebuie să faceţi primul pas, susţinându-i în problemele care le au.

Scorpion – Nesiguranţa şi îndoielile celor apropiaţi sunt regretabile, cu atât mai mult, cu cât nici dvs. nu vă e prea clar cum să acţionaţi.

Săgetător – Descoperiţi uimit că persoana iubită nu înţelege subtilităţile cu care o răsfăţaţi şi că vă reproşează lipsa de afecţiune. Se pare că nu înţelege decât câştigurile palpabile.

Capricorn – Deopotrivă activ şi hotărât, vă asumaţi sarcini deosebite. Dacă vă asiguraţi şi momente de relaxare, nu veţi resimţi efortul depus. Comunicaţi eficient.

Vărsător – Călătoriile şi întâlnirile cu cei apropiaţi vă relaxează şi vă ajută să găsiţi soluţiile optime pentru a învinge concurenţa sau prejudecăţile pe care le aveţi.

Peşti – Sunteţi destul de distrat astăzi. Norocul dvs. este că nu vi se cere să faceţi lucruri extraordinare şi nu prea se observă lipsa de concentrare, de care e de vină o problemă familială.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Recrutare de personal
Video: Criminali în uniformă (partea II)
S-au înţeles, ca viitori colaboratori!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă