Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12664
De la 07 Ianuarie 2003
122898313

Horoscop

  • 23 July 2012, 23:00
Berbec – Unul dintre prietenii dvs. va avea o problemă mai deosebită. Lăsaţi totul baltă şi daţi-i o mână de ajutor, căci este puţin probabil că se va descurca de unul singur.

Taur – Resimţiţi oboseala săptămânii care tocmai s-a încheiat. Ar fi bine să nu vă suprasolicitaţi, mai ales astăzi, când aveţi nevoie de odihnă mai mult ca oricând.

Gemeni – Este posibil să aveţi o dispută cu persoana pe care o preţuiţi cel mai mult. Încercaţi să vă abţineţi de la ieşiri necontrolate şi mai ascultaţi de cei din jur.

Rac – Problemele pe care le veţi întâmpina astăzi sunt destul de dificile. Reuşita dvs. devine greu de obţinut, în special acolo unde sunt necesare diverse aprobări.

Leu – Nu sunteţi în apele dvs. şi vi se pare că vă pândesc pericole la tot pasul. Nu fiţi atât de pesimist, căci nu vă aşteaptă o zi foarte grea decât dacă dvs. singur v-o faceţi astfel.

Fecioară – Norocul stă la pândă şi este gata să vă răsplătească, însă nul forţaţi. S-ar putea să aveţi şanse de câştig, numai dacă mizaţi pe inspiraţie. Ieşiţi puţin din casă.

Balanţă – Este o zi în care puteţi primi veşti de departe sau de la o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de mult. Daţi dovadă de înţelepciune şi luaţi lucrurile puţin mai uşor.

Scorpion – Aveţi mare nevoie de un împrumut. Până la urmă, reuşiţi să faceţi rost de bani. Păstraţi-vă calmul şi odihniţi-vă mai mult! Sunteţi predispus la probleme de sănătate.

Săgetător – Sunteţi convins că vă merge bine din toate punctele de vedere. Aveţi tendinţa să fiţi capricios, ceea ce poate determina o răcire a relaţiilor cu persoana iubită.

Capricorn – Dimineaţa dovediţi că sunteţi perseverent şi pus pe fapte mari. La serviciu, evitaţi discuţiile care pot duce la certuri. După-amiază vă înţelegeţi bine cu copiii.

Vărsător – Ar fi indicat să nu vă asumaţi nici un risc astăzi, pentru că sunteţi nervos şi s-ar putea să mizaţi greşit. Nu călătoriţi cu maşina! Sunteţi predispus la accidente.

Peşti – E posibil să apară unele schimbări importante în carieră: o avansare în funcţie sau schimbarea domeniului de activitate. Mergeţi înainte, norocul vă va surâde.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Hazlie dar adevărată
Isterie fals creată
Ioan Rotundu
Video: Patimi pascale (partea a II)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog