Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25805
De la 07 Ianuarie 2003
85299349

Horoscop

  • 25 July 2012, 23:00
Berbec – Se vor întâmpla câteva evenimente al căror sens vă va scăpa. Vă aflaţi într-un moment de derivă. Va fi greu să faceţi faţă obligaţiilor cotidiene.

Taur – Desigur, când vi se repetă aceleaşi concluzii, credeţi că cei din jur au dreptate. Este adevărat, despre calităţile dvs. se spun lucruri foarte plăcute. Convingeţi-i şi pe rivali!

Gemeni – Vă uimiţi partenerii (mai ales pe cei sentimentali) cu răbdarea de care daţi dovadă, mai ales în relaţiile cu persoanele mai tinere decât dvs. realitatea e că totul se rezumă la bani.

Rac – Totul este bine când dificultăţile sunt învinse! În prima parte a zilei veţi fi destul de neliniştiţi. Dar prietenii dvs. de suflet vă reamintesc că proiectele lor benefice vă ajută şi pe dvs.

Leu – Se petrec tot felul de evenimente imprevizibile care vă provoacă o stare de nelinişte şi nemulţumire. Prietenii să înseninează ziua şi vă dau o veste plăcută.

Fecioară – Cei cu viaţă de familie bine stabilită vor petrece clipe de neuitat în mijlocul celor dragi şi apropiaţi. Parcă totul merge mai bine ca niciodată.

Balanţă – Astăzi sunteţi plin de idei. Vă faceţi ordine în gânduri şi planuri pentru casă. Alocaţi o parte din bani familiei, iar alta plăcerilor spiritului.

Scorpion – Deşi nu este chiar ce v-aţi dori pentru azi, vă sfătuim să faceţi puţină ordine în lucrurile de la serviciu şi chiar în viaţa dvs. Nu vă lăsaţi înşelat de aparenţe.

Săgetător – Vă folosiţi puterea de decizie şi experienţa acumulată pentru a ţine în echilibru viaţa afectivă şi interesele materiale. Sunteţi obligat să acceptaţi un lucru.

Capricorn – Vi se recunosc meritele tocmai când renunţaţi să mai faceţi exces de zel. Hărnicia dvs. a ajuns proverbială, cu toate că vă manifestaţi în salturi, după cum vă place.

Vărsător – Sunteţi invidiat şi este posibil ca cineva să vă dorească răul. Aveţi parte de refuzuri nejustificative, dar şi de epurare naturală la nivelul celor mai proaspeţi prieteni.

Peşti – Nu prea sunteţi în deplinătatea forţelor dvs. Încercaţi să faceţi din această zi o zi cât mai relaxantă posibil. Sub nici o formă nu vă implicaţi în luarea unor decizii în vreo afacere.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Frizerul fraierit
Video: Boicot la primar (partea a I)
Modern Calor atrage clienți importanți
S-a cam stricat jucăria politică majoritară
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă