Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9587
De la 07 Ianuarie 2003
120689653

Horoscop

  • 29 July 2012, 23:00
Berbec – S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Pare să fie o deplasare în interesul familiei. Ar fi indicat să aveţi mai multă răbdare cu cei dragi.

Taur – Deciziile dvs. sunt cam pripite. E bine să ţineţi cont de raţiune înaintea impulsurilor. Relaţiile cu ceilalţi par tensionate, poate pentru că forţaţi nota în anumite privinţe.

Gemeni – Dacă reuşiţi să vă temperaţi spiritul critic, astăzi puteţi avea succes pe plan financiar. După-amiază este posibil să vă viziteze o rudă mai în vârstă.

Rac – Trebuie să daţi dovadă de prudenţă dacă vi se cere să semnaţi nişte acte. Orice fel de distracţie e benefică pentru dvs., fie că mergeţi cu persoana iubită, fie cu prietenii.

Leu – Este posibil ca persoana iubită să vă înţeleagă dorinţa de libertate. Exprimaţi-vă clar, ca să evitaţi un scandal. Încercaţi să păstraţi echilibrul în familie.

Fecioară – Relaţiile publice capătă pentru dvs. o importanţă semnificativă. Veţi încerca să vă schimbaţi sistemul de lucru şi simţiţi nevoia unor sortări, mai ales în cercul intimilor.

Balanţă – Agitaţia de care daţi dovadă v-ar putea încurca puţin, dar veţi reuşi să vă controlaţi emoţiile şi să nu mai puneţi la suflet orice veste primită. Recăpătaţi-vă concentrarea!

Scorpion – Prietenii v-ar putea invita să plecaţi într-o excursie. Spre seară, s-ar putea să aveţi o mică neînţelegere cu persoana iubită. Veţi depăşi împreună momentele tensionate.

Săgetător – Dimineaţa aveţi idei originale, cu care partenerul de viaţă este de acord. Ar fi indicat să profitaţi de şansele care se ivesc azi. Aveţi spor la treabă şi sunteţi hotărât.

Capricorn – Aveţi de rezolvat tot felul de chestiuni care nu vă privesc direct. Dar nu puteţi sta departe de grijile cu care se confruntă persoane foarte apropiate.

Vărsător – Nu vă lăsaţi pradă tentaţiilor! Comunicaţi ceva mai greu cu cei cu care lucraţi, dar dacă veniţi cu o propunere constructivă, îi veţi atrage de partea dvs.

Peşti – Ritmul sufocant al activităţii vă produce un surmenaj care vă va obliga la foarte multă relaxare. Din păcate, situaţia financiară nu înfloreşte deloc, ba chiar sunt posibile ghinioane.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Cum i-a umilit ruşii pe amecicani
Video: Bătrâneţe grele (partea I)
Nişte netrebnici!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă