Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8550
De la 07 Ianuarie 2003
95553541

Horoscop

  • 3 August 2012, 23:00
Berbec – Popularitatea dvs. este la limita maximă. Un bărbat mai tânăr vă va oferi un ajutor nesperat, dar deosebit de bine venit. Nu vă pripiţi şi acţionaţi cu mare prudenţă.

Taur – Chiar dacă vi se pare că părinţii nu au dreptate, ar fi mai bine să faceţi ca ei. Şi apoi, nu ajungeţi nicăieri dacă aţi discuta în contradictoriu. Se produc unele schimbări.

Gemeni – Dimineaţa, relaţiile cu partenerul de viaţă sunt cam tensionate, fără a exista un motiv anume. În câteva ore totul va reintra pe făgaşul normal.

Rac – Veţi avea un conflict în casă, poate cu unul dintre părinţi. Sunteţi mult prea autoritar şi suspicios. Cu ceva mai multă blândeţe şi înţelegere aţi face mai multe.

Leu – Vreţi să vă satisfaceţi un capriciu, dar lucrul acesta vă va costa. Un prieten influent vă va da sfaturi pe care aţi face bine să nu le urmaţi.

Fecioară – Vă resimţiţi după experienţele din ultima perioadă. Puteţi găsi un mentor, o persoană specială, care să vă înveţe cum să acţionaţi şi cum să vă regăsiţi echilibrul sufletesc.

Balanţă – Veţi descoperi că unii prieteni sunt prieteni doar din interes. Îşi amintesc de dvs. numai atunci când au nevoie de bani. Vi se cere să returnaţi un împrumut.

Scorpion – Vă descurcaţi mai mult decât onorabil, şi la serviciu, şi în familie, dar nu vă grăbiţi şi nu vă lăsaţi influenţat de ce spun ori fac alţii. În situaţii grave amânaţi deciziile drastice.

Săgetător – Plecaţi la un drum lung nepregătit şi dacă-i provocaţi pe ceilalţi nu veţi avea o zi liniştită. Vă deranjează bârfele şi sunteţi cam obosit. Remediul îl reprezintă prietenii.

Capricorn – Astăzi vreţi să demonstraţi cât sunteţi dvs. de capabili. Este un moment delicat, marcat de obligaţii foarte mari şi, orgoliul dvs. rănit, reacţionează neaşteptat.

Vărsător – Nu vă gândiţi decât la un mic profit pe care îl veţi încasa în curând. O rudă mai îndepărtată vă contactează şi vă solicită ajutorul. Ar fi bine să îi daţi o mână de ajutor.

Peşti – Este o zi mai deosebită. Alcătuiţi planuri măreţe, fireşti, în opinia dvs. Veştile controversate alunecă pe lângă dvs. şi pericolul unor posibile conflicte nu vă sperie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Teroristul umilit
Video: Preotul, băutura şi femeile (partea II)
Să-i vedem de ce sunt în stare!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă