Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
44189
De la 07 Ianuarie 2003
80934041

Horoscop

  • 8 August 2012, 23:00
Berbec – De drumuri nu puteţi scăpa cu nici un chip; dar nici nu aveţi de ce să vă plângeţi, căci veţi reuşi să rezolvaţi o mulţime de lucruri. Veştile primite vă vor face optimist.

Taur – Deşi aveţi o zi grea, cu probleme importante de rezolvat, reuşiţi să vă concentraţi şi să fiţi eficient. Reuşiţi să vă ambiţionaţi şi să câştigaţi mai mult.

Gemeni – Optimismul cu care începeţi ziua vă ajută să treceţi mai uşor peste grijile cotidiene, iar buna dispoziţie îi face pe cei din jur să fie şi ei mai relaxaţi.

Rac – Sunteţi generos şi afectiv, însă, din păcate, nu vi se răspunde în acelaşi fel. Cineva din familie vă reproşează că nu sunteţi mulţumit de nimic. Fiţi mai îngăduitor cu ceilalţi!

Leu – Cineva simte nevoia să se confeseze, acordaţi-i maximă înţelegere. Părintele de sex opus vă va oferi nişte sfaturi de care ar trebui să ţineţi seama. Evitaţi riscurile!

Fecioară – Cineva doreşte să vă ajute, dar vă trezeşte o mulţime de semne de întrebare. O lucrare pe care o aveţi de rezolvat la serviciu ar putea fi demarată în forţă.

Balanţă – Interesul dvs. pentru relaţiile cu prietenii este foarte mare. Ar fi bine să luaţi în considerare sfaturile pe care vi le vor da dacă doriţi să obţineţi câştig de cauză.

Scorpion – Este posibil ca partenerul de viaţă să vă impresioneze cu un cadou la care nu vă aşteptaţi. Spre seară, vă simţiţi bine împreună, la o ieşire cu prietenii.

Săgetător – Dimineaţa sunteţi hotărât să faceţi câteva schimbări în cămin, dar nu sunteţi sigur că partenerul de viaţă va fi de acord. Ar fi bine să vă stabiliţi priorităţile!

Capricorn – Energia dvs. fizică este la minim. Nu este cazul să forţaţi nota. Profitaţi de această zi mai liberă pentru a vă odihni şi a vă pregăti pentru o nouă zi.

Vărsător – Verificaţi-vă bugetul şi gândiţi-vă bine înainte de a da curs propunerile prietenilor. Nu de alta, dar nu staţi prea bine cu banii şi s-ar putea să fiţi depăşit de situaţie.

Peşti – Sunteţi nervos, iar această stare nu vă caracterizează. Revizuiţi-vă atitudinea, căci sunt posibile certuri cu partenerul. Nu luaţi hotărâri pe care le-aţi putea regreta mai târziu.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Logica lui Socrate
Video: Cine-i criminalul? (partea a II)
Cred că s-a mers prea departe cu trădarea
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă