Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7790 lei
1 USD = 4.3101 lei


Număr accesări
Astăzi:
14052
De la 07 Ianuarie 2003
73349540

Horoscop

  • 13 August 2012, 23:00
Berbec – Puteţi miza pe prietenia unui prieten mai vechi. Încercaţi, în relaţia cu partenerul, să fiţi mai atent la ce spuneţi, căci gafele pot strica echilibrul relaţiei dvs.

Taur – Este posibil să cheltuiţi o sumă de bani pentru îmbunătăţirea look-ului, dar rezultatele vor fi mai mult decât satisfăcătoare.

Gemeni – Viaţa de familie este plină de armonie, însă cu banii nu staţi foarte bine. Este posibil să fiţi nevoit să împrumutaţi. Primiţi un sfat important şi îl puneţi imediat în practică.

Rac – Aveţi multe de făcut prin casă, aşa că nu veţi avea prea mult timp să vă ocupaţi de propria persoană. Trebuie să faceţi un compromis dacă mergeţi la o petrecere.

Leu – Nu vă precipitaţi în formularea dorinţelor confuze sau nerealiste. Încercaţi să luaţi în calcul faptul că asemenea practici contribuie în mod hotărâtor la risipirea şanselor.

Fecioară – Cei mai mulţi traversează o zi de schimbări bruşte, radicale în viaţa personală şi în cea publică. Trebuie să fiţi mai precaut căci cineva vrea să vă ia locul.

Balanţă – Veţi şoca prin originalitate, dar s-ar putea să fiţi surprins de o declaraţie de dragoste. În casă, puteţi avea o neînţelegere cu o persoană feminină.

Scorpion – În cuplu, veţi avea parte de o zi calmă, de înţelegere. Evitaţi oboseala şi nu vă lăsaţi pradă plictiselii şi decepţiilor. Primiţi bani de la serviciu sau din afaceri secrete.

Săgetător – Astăzi vreţi să-i împăcaţi pe toţi pretenţioşii din jurul dvs. De aceea, veţi fi foarte joviali şi activi. Desigur, dacă veţi acţiona metodic, veţi soluţiona totul rapid.

Capricorn – S-ar putea să vă confruntaţi cu capricii din partea partenerului pe care le rezolvaţi cu puţin umor. În societate, faceţi impresie bună şi obţineţi unele avantaje.

Vărsător – Dacă vă simţiţi bine, nu mai ţineţi cont de banii cheltuiţi. Cineva vă face o surpriză plăcută. Alegeţi mai greu între îndatoriri şi tentaţii.

Peşti – O energie extraordinară vă domină acum. De aceea, veţi face faţă unor oferte profitabile, dar solicitante în următoarea etapă. Ideile dvs. vor fi foarte apreciate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: IQ-ul lui Gigi
Video: Pasiuni de primar - partea a II
Politica destrăbălaţilor
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă