Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Învăţământ
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7776 lei
1 USD = 4.3172 lei


Număr accesări
Astăzi:
1639
De la 07 Ianuarie 2003
72180676

Horoscop

  • 14 August 2012, 23:00
Berbec – Cine gândeşte pozitiv îşi va împlini dorinţele! Cu această convingere vă antrenaţi în iniţiative mai relaxante, fără să neglijaţi planurile familiile, tradiţiile.

Taur – Credeţi că timpul zboară prea repede! Pentru dvs. fiecare minut este foarte valoros. De aceea sunteţi nerăbdători şi punctualitatea devine un imperativ.

Gemeni – Astăzi nu vă permiteţi să zburdaţi în voie, planurile administrative trebuie împlinite la timp. Dar legea compensaţiei vă rezervă şi surprize plăcute.

Rac – Pregătiţi-vă de o întâlnire cu emoţii. S-ar putea să fie vorba de o persoană cu care aţi avut o relaţie sentimentală.

Leu – Dimineaţă nu vă puteţi respecta programul din cauza unei probleme de sănătate. După amiază primiţi o veste legată de o sumă de bani. Nu faceţi planuri!

Fecioară – Neplăcerile din familie le uitaţi la serviciu, unde preferaţi să plonjaţi în muncă pentru a nu vă gândi la ceea ce vă aşteaptă la reîntoarcerea acasă.

Balanţă – Veţi avea cheltuieli neprevăzute. O întâlnire cu rudele se poate solda cu unele neînţelegeri. Ştiţi să vă impuneţi punctul de vedere, dar, totuşi, nu forţaţi nota.

Scorpion – Astăzi autocritica dvs. va impresiona anturajul în care vă prezentaţi punctele de vedere. Discuţiile referitoare la economii, la tactul în situaţii critice, vor demonstra realismul dvs.

Săgetător – Puteţi avea neplăceri cu ficatul. Zona gâtului rămâne expusă, deşi e bine să renunţaţi, măcar temporar la fumat. Dialogaţi cu calm, nu uitaţi de prudenţă!

Capricorn – Vi se pare că totul merge de-a-ndoaselea şi aţi vrea să faceţi ceva pentru a îmbunătăţi situaţia. Spre sfârşitul zilei veţi fi mai relaxat şi veţi privi totul cu alţi ochi.

Vărsător – Din punct de vedere profesional situaţia nu vă favorizează câtuşi de puţin. Sunt posibile neînţelegeri cu şefii, care nu se vor arăta prea înţelegători în ceea ce vă priveşte.

Peşti – Mergeţi pe drumul ales, dar încercaţi să nu călcaţi pe cineva pe picioare şi să fiţi mai înţelegător cu cei din jur. Dorinţa dvs. de aventură va fi mai accentuată azi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


USL vrea să stopeze publicarea stenogramelor în presă
Programul de lucru la Nova Apaserv
Sistare apă caldă
Seful misiunii FMI majorează preţul gazelor cu 5% pentru populaţie
Bărbat înecat în iazul Bulhace, recuperat de pompieri
Timoşenko de Pleşcoi
Ioan Rotundu
CCR a devansat şedinţa finală pe 21 august la cererea lui Traian Băsescu
Ion Iliescu s-a simţit deranjat de sosirea subsecretarului de stat al SUA la Bucureşti
Philip Gordon vorbeşte despre fraude „de amploare” la referendum
Bancul zilei: Început de an şcolar american
Ministerul Finanţelor n-a aprobat premierea olimpicilor la matematică
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă