Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
17028
De la 07 Ianuarie 2003
120812301

Horoscop

  • 15 August 2012, 23:00
Berbec – Dimineaţa, este posibil ca un fost coleg să vă propună un nou loc de muncă. Ar fi indicat să nu vă gândiţi doar la câştiguri, ci şi la obligaţii. Consultaţi-vă cu partenerul.

Taur – Parcurgeţi o zi favorabilă pe toate planurile. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt armonioase şi vă bucuraţi de înţelegere în familie. Profitaţi de toate ocaziile!

Gemeni – Azi aveţi noroc la bani. Puteţi să vă încercaţi norocul la loterie, dar să nu riscaţi sume importante. Este bine să vă bazaţi pe instinct.

Rac – Vă aflaţi într-o pasă proastă din care nu ştiţi cum să ieşiţi. Vi se pare că toată lumea v-a părăsit şi nu vă susţine nimeni. Ar trebui să vă ridicaţi moralul.

Leu – Astăzi vă faceţi griji pentru o persoană dragă, care se află într-o dilemă. Ar fi bine să îi acordaţi întreaga atenţie şi întregul sprijin moral.

Fecioară – Din cauză că v-aţi asumat prea multe obligaţii s-ar putea să nu vă rezolvaţi nici propriile probleme. Aşteptaţi o veste importantă de la o persoană apropiată.

Balanţă – Problemele existente în relaţia de cuplu par a fi cauzate de persoane cunoscute de curând, care au pus ochii pe partenerul dvs. Limitaţi cheltuielile la minimum.

Scorpion – Astăzi vă veţi dedica exclusiv lucrurilor plăcute. Plecarea într-o călătorie neaşteptată vă poate conferi şi mai mult optimism. Fantezia dvs. nu cunoaşte limite.

Săgetător – Ar fi indicat să vă reconsideraţi poziţia faţă de câteva persoane, care nu merită regimul pe care îl impuneţi. În schimb, îi veţi surprinde pe cunoscuţi în mod plăcut.

Capricorn – O persoană nepoliticoasă vă poate face să ripostaţi, puţin cam violent pentru caracterul dvs. Pe plan financiar veţi avea destul de mulţi bani.

Vărsător – Se pare că azi nu vă supără nimeni, ba dimpotrivă, veţi primi o mână de ajutor în a reface ceea ce aţi stricat. Vă veţi bucura împreună de munca în echipă.

Peşti – Pentru dvs. timpul liber se rezumă doar la câteva dialoguri cu prietenii. Treburi abandonate, cu ceva timp în urmă, pot fi reluat în mare viteză. Echilibrul financiar se menţine.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Sancţiune prea aspră
Botoşani: Festivalul Verii se întoarce pe Pietonalul Unirii
Memorialul Ipoteşti dat pe mâna neprofesioniştilor
Din luna august apa este mai scumpă
Portariuc epurează Organizaţia municipală a PSD Botoşani
Florin Ţurcanu ameninţă Guvernul Ponta cu greva foamei
Sponsorizarea concertului Lady Gaga a fost aprobată de ministrul Eduard Hellvig
250.000 de euro acordaţi prin negociere
Sova prevede o nouă suspendare a lui Traian Băsescu
Nu există nicio ordonanţă care să interzică premierea olimpicilor
un plagiator şi un chiulangiu nu au cum să aprecieze performanţa şcolară
Nova Apaserv: Cel puţin 50 de salariaţi vor fi concediaţi
Mimor ar putea deveni director medical
Inspectorii şcolari încep controale în judeţ
Veşti bune pentru copiii din câteva localităţi rurale din judeţ Conducerea
Cineva să-i oprească pe ei
Dan Tapalaga
Botoşani: Întreruperea de două zile în furnizarea apei se amânănă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă