Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
26308
De la 07 Ianuarie 2003
86897296

Horoscop

  • 4 October 2012, 23:00
Berbec – Se pune problema unei călătorii. Încercaţi să evitaţi o astfel de discuţie căci nu este sigur că se va termina în favoarea dvs. Cineva din apropiere încearcă să se impună.

Taur – Aveţi capacitatea de a-i înţelege pe cei din anturaj şi să-i ajutaţi cu multă fineţe, în aşa fel încât nici măcar să nu sesizeze că le ştiţi cele mai intime secrete.

Gemeni – Aveţi o adevărată manie să vă băgaţi nasul în treburile altora. Chiar dacă sunteţi bine intenţionat, cei dragi s-au săturat de comportamentul şi de curiozitatea dvs.

Rac – Aveţi grijă în alimentaţie, pentru că astăzi vă poate paşte o indigestie. E mai bine să fiţi cumpătaţi şi să nu faceţi abuz. O cură de slăbire prinde foarte bine.

Leu – Nimic nu vă calmează şi o stare de nelinişte se instalează în căminul dvs. pe întreg parcursul zilei. Trebuie să aveţi răbdare. Venirea nopţii vă aduce insomnii.

Fecioară – Cei dragi au nevoie de protecţie şi susţinere. Nu e nevoie să treceţi şi la fapte. E suficient să spuneţi când e cazul că de dragul lor aţi fi gata să sfâşiaţi pe oricine.

Balanţă – Beneficiaţi de un bun echilibru energetic pe tot parcursul zilei. Starea psihoafectivă este bună şi o influenţează şi pe cea fizică. La serviciu sunteţi apreciaţi.

Scorpion – Nu contează ce spun ceilalţi, dvs. aţi găsit modalitatea în care puteţi îmbina utilul cu plăcutul sau, altfel spus, munca cu distracţia. Aveţi chef de o mică petrecere.

Săgetător – Exageraţi sensul cuvintelor, în special al celor spuse la nervi. Calm! Îndreptaţi-vă gândurile în altă direcţie: vorbele spuse acum nu au nici o importanţă.

Capricorn – Sunteţi gata să vă apăraţi interesele. Ar fi bine ca şi partenerul să împărtăşească punctul de vedere. Multe discuţii inutile pot avea efecte nedorite.

Vărsător – Nu riscaţi insistând să-i determinaţi pe toţi să facă aşa cum doriţi: nu vor fi încântaţi când îşi vor da seama de micul dvs. şantaj.

Peşti – Cei din familie sunt prea pretenţioşi. Nu le permiteţi să vă „piseze”, fiindcă s-ar putea să izbucniţi şi să vă certaţi. Orgoliul vă poate determina să faceţi un pas greşit.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Predică popească cu iz sexual
Turcia continuă bombardamentele asupra Siriei
România, tărâm islamic, este o ţintă legitimă pentru atacuri teroriste
Cum ne devorează şacalii
Ioan Rotundu
"Băieţii deştepţi" din energie se întorc
cum doreşte Guvernul să modifice Legea energiei
Consumul de substanţe etnobotanice este mai periculos decât cel de droguri
Botoşani: Roman crede că prefectul este prizonierul unui grup de interese
Felicia Mihai, asul din mâneca lui Cristian Roman
Ziua Recoltei în parcarea Magazinului Botoşani
Critică angajările clientelare din instituţiile publici
Manuale de religie schimbate
26 de ONG-uri cer Ministerului Educaţiei dezbatere publică
Sunt atât de mincinoşi, încât vor câştiga alegerile!
Ioan Rotundu
SIP Botoşani se pregăteşte de conducere nouă
Expertiza Medicală blocată de lipsa unui medic specialist
Societatea „Lumina Soarelui” întunecată de-o amendă de10 mii lei
Cadrele didactice rămase fără post vor păzi catedrele care se vacantează
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă