Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7800 lei
1 USD = 4.4131 lei


Număr accesări
Astăzi:
5174
De la 07 Ianuarie 2003
73829788

Horoscop

  • 16 October 2012, 23:00
Berbec – Evitaţi cu discreţie tot ceea ce nu vă place. Frământările din această zi, legate de familie, se accentuează. Chiar dacă vă consultaţi cu prietenii, decizia finală vă aparţine.

Taur – Este ziua unor calcule minuţioase. Vă străduiţi să ţineţi pasul cu evenimentele în domeniul în care vă desfăşuraţi activitatea. Nu va fi prea uşor. Nu forţaţi mâna norocului.

Gemeni – S-ar putea să apară evenimente neprevăzute şi să nu vă puteţi respecta programul. Nu este exclus să primiţi o veste neplăcută despre o rudă mai în vârstă.

Rac – Popularitatea de care vă bucuraţi vă va ajuta să depăşiţi cu bine situaţii dificile. Veţi primi unele informaţii, de care n-ar fi rău să ţineţi cont.

Leu – Părinţii vor avea unele probleme, şi ajutorul dvs. ar fi bine venit. Aţi putea să-i ajutaţi să rezolve o problemă care îi stresează de mult.

Fecioară – Probleme mai vechi de sănătate vă încearcă puterea de rezistenţă. Se recomandă repaus la pat. Dar nu e bine să vă panicaţi, s-ar putea să fie vorba de o banală răceală.

Balanţă – Astăzi aveţi foarte mult de muncă. Trebuie să daţi telefoane să stabiliţi întâlniri. Nu-i nimic. Spre sfârşitul zilei se preconizează o mare satisfacţie.

Scorpion – Sunteţi îndrăgostiţi. Cu toate acestea, firea dvs. paradoxală vă face să fiţi ceva mai reticenţi cu persoana iubită. Se întrevăd schimbări majore în comportamentul dvs.

Săgetător – Stare de confuzie şi lipsa de entuziasm care vă domină ar putea să vă creeze neplăceri în relaţiile cu persoana iubită. Ar fi bine să fiţi mai înţelegător cu cei apropiaţi.

Capricorn – S-ar putea să câştigaţi bani de unde nici nu visaţi sau să vi se facă o surpriză plăcută. Vă îngrijiţi mai mult de aspectul fizic şi de imaginea dvs. în societate.

Vărsător – Feriţi-vă de încurcăturile provocate de rudele care vă vor face o vizită neaşteptată. Mai bine ieşiţi puţin şi scăpaţi de rutină. Pe seară aşteptaţi un telefon important.

Peşti – Relaţiile cu partenerul de viaţă s-ar putea să fie ceva mai încordate. Este bine să nu fiţi impulsiv şi să încercaţi să îi faceţi pe plac. Puteţi să apelaţi chiar şi la un mic cadou.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Fotbal România - Olanda
Dosar penal pentru un loc de muncă în România
Cătălin Buhăianu ţinut de PSD pe margine
Licitaţiile din mandatul lui Flutur verificate de către DNA
Bun samaritean, dar pe bani publici
IŞJ: Calificative contestate în instanţele de judecată
Botoşani: Codată a bolnavilor cronici la internarea în spital
Ulciorul lui Aivăncesei s-a spart la al cincilea proces
Caudiu Săftoiu vrea majorarea taxei tv din 2013
Întrevedere între Reding şi Zgonea
Victor Ponta se întâlneşte miercuri la Guvern cu Jose Manuel Barroso
care vine la Bucureşti pentru Congresul PPE
Le urez bun venit liderilor PPE, vor vedea că nu există tancuri pe străzi
vor sta la masă cu cel mai detestat lider politic din România
CE ii cere ministrului Pivniceru informaţii despre cazurile de înaltă corupţie
CNADNR il contrazice pe Victor Ponta care a minţit din nou
Ponta a afirmat că nu a fost ăaiat niciun ban de la drumuri
Botoşani: Portariuc a mai făcut un pas în schimbarea lui Titi Isac
metodele comuniştilor sunt perfect aplicabile şi în prezent
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă