Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10390
De la 07 Ianuarie 2003
104620725

Horoscop

  • 1 November 2012, 23:00
Berbec – Susţinuţi de şansă şi de diplomaţie şi cu sprijin din partea cuiva cunoscut puteţi rezolva o problemă sau aveţi un succes financiar.

Taur – Totul până la bani! Aşa –ar putea defini astăzi o relaţie reuşită de prietenie. Vă bucuraţi de popularitate şi puteţi primi veşti bune şi multe aprecieri pozitive.

Gemeni – Stăpâniţi arta seducţiei şi a conversaţiei, dar în familie vă simţiţi sentimental. Nu puneţi totul la suflet! S-ar putea să primiţi un cadou de la persoana iubită.

Rac – Subiectele interesante şi noi vă incită şi veţi fi plin de surprize pentru cei din jurul dvs. O veste de departe vă pune pe gânduri. Sentimental, sunteţi puţin tensionat.

Leu – Aflaţi un secret de familie care vă va avantaja. Faceţi schimbări în casă sau în programul dvs. casnic. La serviciu puteţi avea mici neplăceri din partea unei femei.

Fecioară – Va fi o zi mai agitată iar drumurile lungi şi activităţile intelectuale vă vor obosi. În schimb o plimbare cu partenerul şi o scurtă întâlnire cu prietenii vor fi relaxante.

Balanţă – Surprizele financiare pot fi dintre cele bune. Vă aşteaptă o primă sau o mărire de salariu. Cu toate că atmosfera de acasă e plăcută, e ceva care vă deranjează.

Scorpion – Tendinţă accentuată spre nervozitate. Vreţi ca totul să se împlinească potrivit dorinţelor dvs. Partenerul nu are aceeaşi părere cu dvs. Ţineţi seama de sugestiile lui!

Săgetător – Dacă ignoraţi micile neînţelegeri cu partenerul, pare a fi o zi interesantă, cu surprize din partea prietenilor. S-ar putea să primiţi o invitaţie pentru week-end.

Capricorn – Sunteţi melancolic, inspirat în dragoste şi s-ar putea să aveţi parte de experienţe de neuitat, nu neapărat în compania partenerului de viaţă.

Vărsător – Cu toate că aveţi cele mai bune intenţii şi încercaţi să fiţi cât mai binevoitor, se vor găsi persoane care să nu vă aprecieze suficient. Păstraţi un secret!

Peşti – Aduceţi o notă de mister relaţiei dvs. şi încercaţi să vă integraţi cât mai mult în societate. Sunteţi romantic, senzual, un partener inspirat de distracţie. Posibile călătorii!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Favoruri plătite
Eugen Nicolaescu se comporta ca un caniche
care latră la cei care-l supără pe stăpân
Gheorghe Marcu a demisionat din Senat
Botoşani: Deşi arestat, Conţac va putea fi votat
situaţia sa juridică actuală nu este reglementată de lege
Ghiorghiţă reclamă politizarea şedinţelor CLM
Subprefectul Tocariu crede că poate selecta dintre ţigani o elită intelectuală
Nova Apaserv se va muta în clădirea fostei Băi Centrale
Reclamat de pacienţii săi, un medic s-a ales cu penalizare
ITM va verifica respectarea zilei libere de Sf. Andrei
Botoşani: Profesori care se opun politizării şcolilor de către PSD
numirile de directori la cârma unor şcoli se lasă şi cu scandaluri
Voiculescu recunoaşte că a colaborat cu Securitatea
Formatul „5+2” este o capcană pentru Republica Moldova
Curtea de conturi declară neconstituţionale reducerea pensiilor şi suprimarea unor prime
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă