Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7786 lei
1 USD = 4.2746 lei


Număr accesări
Astăzi:
133
De la 07 Ianuarie 2003
72587285

Horoscop

  • 22 November 2012, 23:00
Berbec – Ocoliţi pe cât posibil răspunsul decisiv pe care trebuie să-l daţi vizavi de implicarea într-un proiect nou. E recomandabil să fiţi precaut dacă nu sunteţi convins că ştiţi despre ce e vorba.

Taur – Consideraţi că dacă veţi fi suficient de perseverent veţi putea să vă impuneţi dorinţele, dar uitaţi că aveţi de-a face cu persoane la fel de încăpăţânate. Dileme şi intrigi.

Gemeni – Această zi debutează cu probleme financiare, fapt ce vă face ceva mai pesimişti. Nu e cazul să deveniţi închişi în dvs., pentru că veţi avea parte de bucuri în plan sentimental.

Rac – Sunteţi chemat să rezolvaţi o problemă de conştiinţă. Cu judecata dvs. limpede, reuşiţi să luaţi decizia corectă, dar asta nu înseamnă că veţi reuşi să-i mulţumiţi pe toţi.

Leu – Căutaţi să renunţaţi la un viciu şi depuneţi eforturi în acest sens, însă rezultatele nu se arată; nu aveţi suficientă ambiţie. V-aţi creat propriul univers şi nu vreţi să trăiţi în afara lui.

Fecioară – Nu aţi mai făcut de mult o nebunie, şi asta vă face să vă simţiţi mai bătrân. Hotărâţi că e momentul să daţi frâu liber imaginaţiei şi să nu vă mai cenzuraţi pornirile.

Balanţă – Deşi pare o zi minunată, nu e. Probleme legate de sănătate încep să se arate şi, fire preocupată cum sunteţi, nu puteţi trece uşor peste ele.

Scorpion – N-aveţi nici un chef să vă gândiţi la dorinţele altora. Nu-i de mirare că sunteţi acuzat de egocentrism. Conversaţi animat, dar vă interesează nu interlocutorii, ci ideilor lor.

Săgetător – Unele îndoieli vă pot întuneca dimineaţa. E de ajuns să vă cufundaţi în lucru ca să uitaţi de ele. S-ar putea ca obligaţiile să vi se pară mai grele ca de obicei.

Capricorn – Sunt prevăzute noi metode de a face un lucru intrat în rutină. Este posibil să aveţi mai multe responsabilităţi, asta pentru că v-aţi dovedit eficacitatea.

Vărsător – În prima parte a zilei vă gândiţi la ce ar trebui să faceţi spre seară, iar seara faceţi cu totul altceva. Cea care vă deturnează intenţiile e o persoană de sex opus.

Peşti – Veţi fi nevoit să luptaţi pentru autoritatea dvs. în faţa partenerului. Copiii vă vor da emoţii, dar nu faceţi prea mare caz de comportamentul lor, pentru că bănuielile dvs. sunt nefondate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Bancul zilei: Vecinul de… deasupra
Gastronomie: Supă cu chimen şi crutoane
Cercetătorii ruşi au găsit specii de păsări neobişnuite în Arctica
Răzvan Rotaru revine şef al Comisariatului Botoşani al Gărzii de Mediu
Copiii de la Cheia Sol vor da startul la distracţie pe patinoar
Nova Apaserv vrea servicii juridice la jumătate de preţ
Florin Ţurcanu vrea cu orice preţ să deschidă Spitalul Darabani
Dosar penal pentru peşte fără documente
Comunicat de presă APIA
Anunţ Modern Calor Botoşani
Ajutoare europene în pungi USL
Celebritatea adidaşilor mei, motiv de gelozie
Ioan Rotundu
Vremuri de restrişte pentru angajaţii Nova Apaserv
Introducerea datelor pentru cardul de sănătate a oprit sistemul informatic al CAS
O nouă epurare politică a IŞJ Botoşani
directori de şcoli cu zile numărate la conducere
Pacient care şi-a reclamat nutriţionistul pentru fals tratament
Stela Popa: Un şoimar la Cotul Donului
Victor Ponta l-a luat pe Sebastian Ghiţă în avionul cu care a zburat la Bruxelles
Botoşani: Investitorii italieni au luat cu asalt oraşul Darabani
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă