Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Decese
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10202
De la 07 Ianuarie 2003
122870269

Horoscop

  • 25 November 2012, 23:00
Berbec- Viaţa sentimentală este în prim plan şi, în consecinţă, ţineţi cont de sugestiile partenerului. Primiţi o veste bună în legătură cu o problemă de bani.

Taur – Apar unele schimbări în viaţa dvs, iar presiunile nu vor lipsi. Energia este în scădere, de aceea ar fi bine să vă odihniţi şi să petreceţi mai mult timp în aer liber.

Gemeni – Aveţi o atitudine sfidătoare şi ar fi momentul să renunţaţi, nu de alta, dar unii prieteni s-au cam săturat de nazurile dvs.

Rac – Bănuiţi pe cineva din anturaj că vă vrea răul şi vă feriţi mereu de respectiva persoană deoarece nu prea vă inspiră deloc încredere. Nu uitaţi însă că aparenţele înşeală uneori.

Leu – Vă veţi simţi mai bine, mai relaxat în relaţia cu partenerul. Comunicarea cu acesta va evolua armonios şi veţi putea dezbate pe larg proiecte de interes comun.

Fecioară – Apar griji în plus din pricina unor neînţelegeri cu persoana iubită, care nu este de acord cu ceea ce doriţi să faceţi. Seara, discuţii mai calme.

Balanţă – Sunteţi ajutat pe neaşteptate de persoane cu care consideraţi că nu aveţi nimic în comun. Profitaţi de ocaziile ce se ivesc şi rezolvaţi achitarea datoriilor mai mari.

Scorpion – Sunteţi în criză de timp. Nu mai aveţi cum să rezolvaţi încurcăturile diverse în care v-aţi băgat, fără să ţineţi seama de sfaturile rudelor şi prietenilor apropiaţi.

Săgetător – Interveniţi în forţă, dând sfaturi sau chiar făcând observaţii critice, în viaţa celor din jur, mai ales în ceea ce priveşte aspectul acestora. Aveţi dreptate, dar sunteţi prea dur.

Capricorn – Nu vă mai pasă de ameninţări, deoarece aţi descoperit că aveţi şi alte surse mult mai stabile de câştigare a mijloacelor de subzistenţă. Le daţi o lecţie celor care v-au terorizat.

Vărsător – Cu toate că sentimentele dvs. s-au schimbat, nu renunţaţi la persoana cu care convieţuiţi din motive pur umane şi poate din obişnuinţă. Consideraţi că timpul va rezolva totul.

Peşti – Aţi făcut investiţii pe termen lung ce v-au golit buzunarele şi care s-au dovedit ineficiente. Apelaţi la prieteni, dar şi aceştia trec acum printr-o perioadă foarte grea.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ghinioane USL şi prostie ARD
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Contradicţia
Gastronomie: Supă de varză cu boia şi somon
Actorul Larry Hagman, interpretul maleficului J.R. din Dallas, a murit la 81 de ani
Miting pentru autonomiea Ţinutului Secuiesc, organizat la Sfântu Gheorghe
Ruşii de la Mechel suspendă temporar operaţiunile de producţie din România şi Ucraina
Lumea lu' Rotundu: În căutarea reclamantului
Dinamica economiei: Filatura Darabani
Ioan Rotundu
Contre, dar împotriva cui?
Ioan Rotundu
Botoşani: Trăiri patriotice care au scos Darabanii din anonimat
Hoţii întrec măsura!
Muzică şi dans sub egida UNESCO
O vilă de la Alfa Land scoasă la vânzare pentru neplata ratelor
Reluarea proiectelor POSDRU în învăţământul botoşănean
Condoleanţe pentru profesorul Traian Bâlbă
Elevi botoşăneni învăţaţi să nu cadă în plasa traficanţilor de persoane
Noile reguli pentru înscrierea copiilor la clasa pregătitoare
Probleme mari la canalizări, muncitori puţini pentru intervenţii
Îşi aşteaptă rândul la internare abia în 2013
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog