Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22900
De la 07 Ianuarie 2003
114781333

Horoscop

  • 28 November 2012, 23:00
Berbec – O problemă care se iveşte în casă pe neaşteptate vă dă toate planurile peste cap. Evitaţi disputele cu persoanele de sex opus. Veţi relua o legătură sentimentală mai veche.

Taur – Înainte de a avea o discuţie cu partenerul de cuplu, cântăriţi-vă bine şansele de câştig şi alegeţi-vă ca aliaţi fideli argumentele cele mai solide. Poate un arbitru ar fi mai nimerit.

Gemeni – Sunteţi cuprins de un sentiment de vinovăţie din pricina unei persoane pe care consideraţi că aţi judecat-o greşit. Acţionaţi în defavoarea rudelor şi, ulterior, vă pare rău.

Rac – Urmaţi pas cu pas un scenariu bine pus la punct, dar descoperiţi prea târziu că nu aveţi nici un fel de avantaje finale. Un examen sau o provocare vă stresează în plus.

Leu – Asistaţi la o intervenţie care se produce pe neaşteptate şi care vă avantajează cu siguranţă. Pesimismul şi senzaţia că nu mai sunteţi util dispar şi sunteţi gata de „luptă”.

Fecioară – Purtaţi discuţii sau mai degrabă este necesar să negociaţi recompensele cuvenite pentru o responsabilitate ce vi se oferă neaşteptate. În nici un caz nu trebuie să refuzaţi.

Balanţă – În cazul în care aveţi suficientă răbdare să-i ascultaţi pe cei ce vor să vă dea sfaturi, veţi reuşi să vă stabilizaţi şi mai repede din punct de vedere financiar. Optimism exagerat.

Scorpion – Aveţi o zi plăcută, iar seara o veţi petrece încercând să clarificaţi unele probleme importante de familie. Sănătatea nu vă creează probleme deosebite.

Săgetător – Vă grăbiţi să rezolvaţi chestiunile care apar. În plus, în familie vă revine rolul să mediaţi un conflict mocnit. Totuşi, trebuie să ocoliţi excesele de orice natură!

Capricorn – Veţi fi într-o formă bună în această zi, atât din punct de vedere psihic, cât şi fizic. Veţi reuşi să vă mobilizaţi cu uşurinţă, iar randamentul dvs. va fi excelent.

Vărsător – Voia bună este partenerul dvs. ideal. În carieră, sunteţi apreciat pentru promptitudinea dvs. şi ideile constructive. Tendinţa de a amâna unele priorităţi trebuie combătută.

Peşti – Foarte multe urgenţe, neluate în calcul, apare în prima parte a zilei. Aceste obligaţii vă complică existenţa. Există riscul să vă pierdeţi cumpătul destul de repede.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Vilele Domnului
Gastronomie: Ciorbă de burtă
Cum vrea Guvernul Ponta ia măsuri de protecţie a corupţilor
o modificare legislativă în folosul marilor penali
Un român din Marea Britanie a furat peste 3 milioane de lire din bancomate
Dezvăluirile profesorului Onofriciuci
Ioan Rotundu
Raport: În acest an economia României va stagna
Peste 1.600 de profesori universitari, personalităţi culturale şi oameni simpli cer sancţionarea plagiatorului Ponta
Semne proaste, de Anul Nou!
Ioan Rotundu
PROGRAMUL CASIERIILOR NOVA APASERV
COMUNICAT DE PRESĂ – APIA Botoşani
La Spitalul Judeţean “Mavromati” s-au adus 200 de paturi noi
Botoşan: Cei de la Nova Apaserv ne aburesc cu cititul contoarelor
de plătit, plătim ca şi până acum, încărcaţi la factură
Botoşănenii sunt rugaţi de prefect să arboreze steagul naţional
Un sfert dintre primăriile din judeţ nu au site-uri oficiale
Aleşii judeţeni vor perfecţionare pe banii publici
Botoşani: Scandal Ţurcanu – Flutur în şedinţa CJ
a învins puterea discreţionară a USL
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă