Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
1128
De la 07 Ianuarie 2003
95410866

Horoscop

  • 9 December 2012, 23:00
Berbec – Conflictul dintre dvs. şi partenerul de viaţă va dura atât timp cât amânaţi o discuţie clară. Vă certaţi cu pasiune şi uitaţi că sentimentele erau altele la început!

Taur – Scopul nu scuză întotdeauna mijloacele. Lăsaţi pentru mai târziu visele şi fanteziile: nu este momentul să acţionaţi. Fiţi maleabil, în special cu membrii în vârstă ai familiei.

Gemeni – O cunoştinţă vă poate dezamăgi aşteptările. Nu daţi împrumut sume mari şi nu vă lăsaţi ispitit să faceţi cumpărături. Orice poate deveni o adevărată problemă: e o zi a conflictelor.

Rac – Ar fi bine să staţi pe acasă în a doua jumătate a zilei; astfel veţi putea primi vizita sau telefonul unei persoane foarte utile pentru familia dvs. Probleme financiare minore.

Leu – Sentimentele dvs. aprinse şi scenele de gelozie îl pot special pe partener. Canalizaţi-vă energia spre scopuri mai pacifiste. Discutaţi noile idei cu membrii familiei.

Fecioară – Nu e acţionaţi fără a ţine cont de părerea celor cu putere de decizie. Soluţia va fi sugerată de o persoană care vă apreciază, dar are şi sentimente mai tandre faţă de dvs.

Balanţă – Sunteţi în stare să suciţi minţile oricărui reprezentant al sexului opus. Dar din cauza prea numeroşilor admiratori s-ar putea să nu-l observaţi pe cel care este important.

Scorpion – Modestia e bună, dar vă ţine pe loc. Apăraţi-vă fără teamă interesele, iar seara vă va aduce răsplata binemeritată. Abţineţi-vă de la remarci critice la adresa colegilor.

Săgetător – Acţiunile dvs. sunt prea îndrăzneţe. Înainte de a vă critica colegii de serviciu, gândiţi-vă dacă acest lucru nu se va reflecta negativ asupra carierei dvs.

Capricorn – Puneţi-vă o dorinţă: una concertă şi legată de avantaje materiale. E o zi specială, când astrele vor face totul ca dorinţele dvs. să se transforme cât mai rapid în realitate.

Vărsător – Dedicaţi acest timp persoanei iubite şi copiilor şi vă veţi simţi minunat. Nu aşteptaţi de la ei imposibilul, sunt oameni şi mai greşesc din când în când.

Peşti – Timpul petrecut cu copiii vă aduce bucurie. Chiar şi pe cei care nu au copii îi sfătuiesc astrele să-şi petreacă ziua în compania celor mici. Vă veţi încărcaţi cu energie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Calcule diferite
O criză politică este ultimul lucru de care România ar avea nevoie
Rezultatul alegerilor ar putea declanşa o nouă instabilitate politică
şi ar putea ameninţa un acord crucial cu FMI
El Pais: România, piesa care nu se potriveşte cu UE
Gastronomie: Cârnaţi de casă afumaţi
Şantajiştii rămân după gratii
În instanţele botoşănene vor lucra trei magistraţi noi
Sute de cărţi de identitate eliberate în ziua alegerilor
Prefectul Macaleţi a stat la pupitrul de comandă
În lupta cu zăpada, Urban Serv s-a descurcat bine
Spaimă în urma unei explozii la o butelie
Pentru ISU, ziua de duminică a fost una grea
Modern Calor între Drelciuc şi Bosovici
Botoşani: Pentru ce au votat demnitarii judeţului
Slujbă de sfinţire la unitatea de primire Urgenţelor de la „Mavromati”
Botoşani: Cele mai mici preţuri din ţară la carne şi lapte
Persoanele fără adăpost în atenţia unităţilor medico-sociale
Concursul de angajări la Spitalul Judeţean stârneşte nemulţumiri
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă