Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
18997
De la 07 Ianuarie 2003
92664751

Horoscop

  • 26 December 2012, 23:00
Berbec – În această zi vorbiţi cam mult, dar aveţi o vorbă foarte dulce. Chiar dacă aveţi de lucru până peste cap la serviciu, nu vă daţi înapoi de la o mică bârfă.

Taur – Se pare că vinovatul sunteţi dvs. Prea luaţi totul pe cont propriu şi vă pierdeţi în amănunte. Spre finalul aceste zile veţi deveni ceva mai echilibrat şi mai intuitiv.

Gemeni – Tendinţa de a vă critica partenerul s-ar putea răsfrânge negativ asupra dvs. Încercaţi să luaţi lucrurile aşa cum sunt. Aveţi răbdare, rezultatele financiare se vor vedea în timp.

Rac – N-ar fi exclus ca o problemă de sănătate mai veche să necesite o intervenţie chirurgicală. În această situaţie, nu trebuie să aveţi emoţii, deoarece totul se va rezolva.

Leu – Veţi avea de semnat acte, sau de obţinut o aprobare. Veţi avea de-a face cu multă lume, ceea ce vă va încânta dar vă va şi obosi peste măsură.

Fecioară – Încercaţi să vedeţi dacă aţi greşit pe undeva în acţiunile dvs. Ceva nu merge bine şi observaţi. În tot acest timp mergeţi înainte cu ceea ce faceţi în cadrul relaţiei amoroase.

Balanţă – Atenţie sporită la traficul aglomerat. Nu puteţi şti ce se poate întâmpla, iar dacă toţi sunt la fel de îngânduraţi ca dvs., cu siguranţă nu poate să fie bine.

Scorpion – Fiţi tare şi încercaţi să vă menţineţi pe poziţie în faţa partenerului. Dacă reuşiţi să vă impuneţi ideile se poate termina cu bine. Fiţi ceva mai atent la sănătate.

Săgetător – Azi, în dragoste, cu cât sunteţi mai spontani, cu atât e mai bine. Puteţi să ajungeţi la o înţelegere privind o problemă mai veche dacă o veţi aduce pe tapet.

Capricorn – Azi sunteţi în formă bună, fizic şi psihic. Verva, puterea de convingere şi entuziasmul dvs. îi vor molipsi pe cei din jur. Opiniile dvs. sunt apreciate de anturaj.

Vărsător – Dispute cu şeful într-o chestiune care nu ar trebui să vă dea atât de mult de furcă. Din cauza asta imagine dvs. este în scădere la birou.

Peşti – E cazul să fiţi precaut astăzi. Din cauză că sunteţi cu capul în nori s-ar putea să vă scape unele cuvinte de care mai târziu o să vă pară rău.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Vocea din şifonier
Jandarmii în acţiune
Răsplată politică pentru Dolineaschi
Intenţiile primarului cu Modern Calor
Acţiuni ale poliţiştilor botoşăneni de sărbători
Zi decisivă pentru Costică Macaleţi, prefectul judeţului
Parlamentarii botoşăneni puşi la treabă
Alarmă falsă la Clubul Melody Flămânzi
Camerele de luat vederi îşi justifică prezenţa
Hoţi din bancomate condamnaţi
Oltean condamnat de Tribunalul Botoşani la 13 ani închisoare
Nova Apaserv nu renunţă la înşelătorie
An nou, şef nou la Protecţia Copilului
Nici un Crăciun lăsat de Dumnezeu fără o avarie la apă
Ţurcanu reia plantarea copacilor morţii
Felicitare Primăria Ibăneţti
Felicitare societatea COINREC SA Botoşani
Felicitare vPrimăria Curteşti
Felicitare Primăria oraş Darabani
Felicitare societatera ELCO SA Botoşani
Felicitare societatea ELSACO BSA Botoşani
Felicitare DGFP Botoşani
Felicitare Primnăria Manoleasa
Felicitare societatea SERCONF SA Botoşani
Felicitare societratea VICTOR CONSTRRUCT SA Botoşani
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă