Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4635
De la 07 Ianuarie 2003
106104726

Horoscop

  • 16 January 2013, 23:00
Berbec – Dacă un prieten vă aduce la cunoştinţă ceva ce nu vă prea convine, evitaţi să faceţi vreun comentariu. Sunteţi puţin nervos şi ar rezulta o controversă obositoare.

Taur – Puteţi avea multe discuţii în familie din cauza unei moşteniri. Din fericire, puterea dvs. de convingere este maximă, deşi veţi ieşi cu bine din această încercare.

Gemeni – Preocupările intelectuale vă vor echilibra din toate punctele de vedere. Nevoia de a vă pune în practică ideile este mare, dar trebuie să procedaţi cu multă prudenţă.

Rac – Cineva din familie se confruntă cu probleme de sănătate care se rezolvă mai uşor decât vă aşteptaţi. Nu vă agitaţi, totul merge spre bine. Reuşiţi să vă controlaţi stresul.

Leu – Probleme cu actele. Dacă aveţi nevoie de o aprobare, ziua nu este tocmai favorabilă pentru a o obţine. Un prieten din anturaj vă este alături în tot ceea ce faceţi.

Fecioară – Veţi primi un cadou pe care vi-l doriţi de multă vreme. Un anume eveniment vă va determina să vă schimbaţi programul, pe care vi l-aţi făcut astăzi.

Balanţă – Aveţi de alergat mult pentru a vă rezolva problemele gospodăreşti. Veţi fi bucuros însă, căci veţi face chiar mai multe decât v-aţi propus. Spre seară, vă ajunge oboseala.

Scorpion – Evitaţi deciziile sub impulsul momentului, deoarece acestea v-ar putea aduce neplăceri în viitorul apropiat. Este posibil să vă confruntaţi cu probleme de sănătate.

Săgetător – Aveţi o intenţie nobilă faţă de o persoană de sex opus, dar, din păcate, este tardivă. În familie vă regăsiţi echilibrul şi armonia de care aveţi atâta nevoie.

Capricorn – Nu trebuie să vă faceţi probleme, ideile dvs. sunt excelente, dar trebuie să învăţaţi să daţi dovadă de ceva mai multă răbdare. Nu acceptaţi sfaturile nimănui.

Vărsător – Cineva vă povesteşte o întâmplare care este posibil să vă pună pe gânduri şi să vă dea peste cap unele planuri. O sumă de bani poate veni pe neaşteptate astăzi.

Peşti – Ar fi indicat să vă mai odihniţi, pentru că sunteţi epuizaţi şi nu mai daţi randament. Primiţi un telefon important astăzi, în legătură cu un eveniment aşteptat.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Mărinimia lui Gigi
Gastronomie: Bucăţele de carne şi Cârnaţi cu mămăligă şi bânză
Petru Grozavu: Povara călcatului pe greblă
Dosarul de corupţie al lui Dan Voiculescu a fost repartizat la ICCJ
Teama unei decuplări economice a Franţei prinde rădăcini în Germania
Accidente în lanţ la Manoleşti Vale
cap de accident a fost un poliţist
Din Cuba, Flutur află că ca fi bunic
Taximetriştii au de ales între a da bon şi a nu încasa nimic
Azi, consilierii municipali vor decide ce fac cu Sârbu de la Filarmonică
Senatorii botoşăneni au ales să stea la hotel
Hoţi din bancomate trimişi în judecată
Ministrul Sănătăţii a început răfuiala cu medicii din privat
Inspectoratul Şcolar Judeţean a mai demis un director
Liderii de sindicat din învăţământ traşi per sfoară de ministrul Educaţiei
Botoşani: Şefii spitalelor publice se bucură, bolnavii au de plâns
„Judeţeanul”, chemat la bară pentru reangajarea fostului şef de la RU
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă