Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8079 lei
1 USD = 4.4355 lei


Număr accesări
Astăzi:
284
De la 07 Ianuarie 2003
74047397

Horoscop

  • 25 January 2013, 23:00
Berbec – Credeţi în forţele dvs. şi vă realizaţi ambiţiile profesionale, asigurându-vă stabilitatea economică. Viaţa intimă e armonioasă, vă e însă accentuată nevoia de a sacrifica pentru cei dragi.

Taur – Se întrevede o reuniune de familie. Împreună veţi dezbate o problemă profesională importantă. Schimbul de opinii vă face să vedeţi lucrurile într-o nouă lumină.

Gemeni – Bucuraţi-vă de micile plăceri ale vieţii. Dacă o problemă nu se lasă rezolvată, poate e mai bine să amânaţi soluţionarea ei. Se fac presiuni asupra dvs. şi nu trebuie să cedaţi.

Rac – Tot ceea ce întreprindeţi acum vă reuşeşte perfect, asta dacă nu vă lăsaţi distras de alte lucruri deloc importante. Este ziua propice pentru exprimarea propriilor păreri.

Leu – Sunteţi bârfit, iar când aflaţi lucrul acesta, abordaţi problema într-o manieră originală. Dacă cei din familie sunt în impas, sunteţi gata să le acordaţi o mână de ajutor.

Fecioară – Declaraţiile de iubire pe care vi le face o persoană cunoscută de curând, nu trebuie luate în nici un caz în serios. Veţi descoperi că e vorba de un cinism mascat şi stresant.

Balanţă – Sunteţi inhibat şi este posibil să evitaţi întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să fiţi înţeles greşit. Nu faceţi investiţii importante! Nu cumpăraţi obiecte de valoare!

Scorpion – Nu e cea mai bună zi a dvs. să vă exprimaţi ideile. Alegeţi prietenii apropiaţi şi încercaţi să le împărtăşiţi câte ceva din gândurile dvs. Sănătatea nu este foarte bună.

Săgetător – S-ar putea ca persoana iubită să nu fie prea mulţumită de deciziile pe care le luaţi astăzi. Nu ar strica să îi cereţi şi ei părerea, din când în când măcar.

Capricorn – Vă sfătuim să nu plecaţi urechea la ce au de comentat colegii dvs., pentru că nu sunt neapărat bine intenţionaţi. Primiţi vizita unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de mult.

Vărsător – Este o zi pe care nu o luaţi deloc în serios. Vă distraţi mai tot timpul. Atenţie, nu este decât o descărcare nervoasă faţă de o situaţie destul de importantă, nu vă jucaţi cu focul!

Peşti – Nu încercaţi să vă rezolvaţi singur problemele pe care le aveţi astăzi, deoarece nu veţi realiza mare lucru; orgoliul dvs. nu va avea nimic de suferit dacă veţi accepta unele sfaturi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Efectul Alzheimer
Gastronomie: Păstrăv aromat la cuptor
Britanicii ar alege să părăsească UE dacă ar fi organizat astăzi un referendum
ÎCCJ: 31 ianuarie, zi de judecată în dosarul lui Dan Voiculescu
achitare sau puşcărie?!
Dosar penal pentru pescuit cu plasă monofilament
Trafricul de ţigări este mai înfloritor ca oricând
Lungu, capo di tuti capi al traficului cu ţigări ăn Penitenciarul Botoşani
Zăpada căzută a provocat mai multe accidente auto
Modernizarea drumului Botoşani – Suceava: parole PSD-iste
Întâşnirea prefectului cu pensionarii, timp pierdut de ambele părţi
Directorii subordonaţi CLM Botoşani vor fi evaluaţi
Botoşani: Deşi neastisfăcător, Ţurcanu laudă bugetul CJ pe anul 2013
USL: Ţurcanu şi Dolineaschi pupat piaţa Independenţei
cu Mihaela Huncă cum rămâne?
Botoşani: Ţurcanu vrea să-i ducă pe ţărani cu zăhărelul
el va trimite în judeţ echipe de activişti care să domolească revolta ţăranilor impozitaţi nemilos
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă