Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21964
De la 07 Ianuarie 2003
93516014

Horoscop

  • 27 January 2013, 23:00
Berbec – Aveţi toate gândurile în ordine şi sunteţi convins să faceţi pasul cel mare. Partenerul de viaţă v-o va lua înainte aducându-vă o veste incredibilă. Evitaţi să plecaţi într-o călătorie.

Taur – Sunteţi căutat pentru a vi se cere sfaturi. Starea dvs. psihică nu este dintre cele mai fericite, aşa că evitaţi să rămâneţi singur după orele de program. Odihniţi-vă mai mult!

Gemeni – Comunicarea cu cei din jur vă va da o stare plăcută. Ar fi bine să vă implicaţi şi într-o activitate concretă. Puteţi, însă, să petreceţi ziua numai cu partenerul. Aveţi multe să vă spuneţi.

Rac – Vă simţiţi obosit şi aveţi impresia că nu veţi mai reuşi să faceţi faţă pretenţiilor exagerate ale familiei. Este doar o părere, în realitate veţi remarca că realizaţi mai mult decât v-aţi propus.

Leu – Raţiunea şi norocul sau prietenii vă ajută. Dozaţi-vă însă energiile şi timpul! Trebuie să rezolvaţi mai multe probleme profesionale sau intime. Nu reacţionaţi violent şi nu contraziceţi!

Fecioară – Îndoiţi-vă mai mult de ceea ce vi se pare simplu şi uşor de realizat, decât de ceea ce pare dificil. Echilibrul şi bunul simţ vă ajută să găsiţii soluţii care se pot dovedi geniale.

Balanţă – Deşi traversaţi o zi mai puţin fericită în plan financiar, veţi trece cu uşurinţă peste acest neajuns, deoarece persoana iubită vă va copleşi cu atenţii. Prietenii vă vor invidia!

Scorpion – Aveţi predispoziţii către economie energetică şi regenerare. Starea de spirit oscilează între entuziasm şi frustrare. Deşi motivele nu par întemeiate, puteţi avea crize de anxietate.

Săgetător – Un prieten mai tânăr şi încăpăţânat se poate opune intenţiilor dvs. în domeniul tranzacţiilor sau vă aduce necazuri în dragoste. Remediul îl găsiţi într-o activitate socială.

Capricorn – În această zi, veţi beneficia de o creştere impresionantă a popularităţii. Tot ceea ce faceţi este apreciat la modul superlativ. E posibilă o majorare de salariu sau o avansare.

Vărsător – Veţi fi foarte deschişi către cei din jur. Discutaţi vrute şi nevrute şi schiţaţi planuri de viitor împreună. În sufletul dvs. se ascunde însă o mare neîncredere. Aveţi chef de ironizări.

Peşti – Moment potrivit pentru a vă apuca de studiu. Ceva, care vă nedumerea de multă vreme, vă acaparează interesul. Convingeţi pe cineva să vi se alăture pentru ca studiul să devină agreabil.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Degetul cel mare
Gastronomie: Iepure cu măsline şi arpagic de la Bunica
Lui Liviu Dragnea i s-a propus construirea unui tunel rutier prin Carpaţi
Cum se pot reduce în mod elegant salariile nete de la stat
Ipocrizie marca Ţurcanu
Ioan Rotundu
Drapelul României din faţa Prefecturii din Sfântu Gheorghe a fost vandalizat
Franţa susţine maximizarea alocărilor financiare acordate României pentru agricultură
l-a informat premierul Ayrault pe preşedintele Băsescu
Epitaf pentru Richelieu de Botoşani
Ioan Rotundu
Dorohoi: Piromana criminală a fost trimisă în judecată
Primăria Botoşani spune că şcolile au solicitat prea mulţi bani
Proxenet bucureştean condamnat la Botoşani
Moş Vasile, omul care sfinţeşte locul, a împlinit 100 de ani
Beat la volan, a accidentat mai multe maşini
Alt patron botoşănean trimis în judecată
Botoşani: Facturile la căldură dau frisoane
Jurista Georgeta Creţu revine în CJ
Specialiştii IT au ocazia să obţină locuri de muncă în Franţa
CJ: Schimbare suspectă în CA a societăţii Eco-Sal
IŞJ: Începe asaltul asupra gradaţiilor de merit
Botoşani: S-au înmulţit în şcoli mardeiaşii din rândul profesorilor
CJE ia atitudine
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă