Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
420
De la 07 Ianuarie 2003
122886069

Horoscop

  • 30 January 2013, 23:00
Berbec – Încercările dvs. de a face unele schimbări la serviciu se pare că v-au reuşit. Este momentul să finalizaţi lucrurile de la slujbă, altfel şeful nu va fi mulţumit.

Taur – Cheltuiţi bani şi nu este exclus să faceţi un împrumut pentru a vă duce la îndeplinire toate planurile. Aveţi parte de veşti bune şi bucurii de la prieteni, dar şi de necazuri.

Gemeni – Nu vă prea simţiţi în apele dvs., câmpul de desfăşurare este probabil prea mic. Chiar dacă nu vă surâde ideea, v-am sfătui să vă petreceţi ziua acasă pentru a finaliza o activitate.

Rac – Va trebui să renunţaţi la atitudinea inflexibilă şi să colaboraţi cu partenerul, care are nevoie de susţinerea dvs. Nu este exclus un conflict cu un bărbat. Sunteţi plin de energie.

Leu – Preocupările de divertisment v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi după ziua agitată pe care aţi avut-o. partenerul va primi nişte bani. N-ar fi exclus să-i folosiţi pentru căminul dvs.

Fecioară – Cel care încearcă să vă păcălească este un adversar de care nu v-aţi temut niciodată. Îi veţi dovedi din nou că sunteţi mai periculos decât crede şi îl puteţi anihila oricând.

Balanţă – Dimineaţă pasională. Vi se pregătesc surprize plăcute, iar reacţia dvs. este favorabilă. Nu mai trebuie să vă mai văitaţi că lipseşte permanent aventura din viaţa dvs.

Scorpion – Va trebui să vă ocupaţi de restanţe, dar seara puteţi să organizaţi tot ce vă face plăcere, inclusiv o plimbare în parc. Nu plecaţi însă fără familie!

Săgetător – Credinţa că, până la urmă, totul va fi bine, vă ajută să treceţi mai uşor peste o mâhnire de moment. Un prieten vă invită la o aniversare şi acceptaţi cam cu jumătate de gură.

Capricorn – Activităţile de rutină vă vor solicita o bună parte a zilei. Încercaţi să abordaţi totul din alt unghi, pentru că v-aţi cam plictisit. Preocupările intelectuale vă vor echilibra.

Vărsător – Este foarte posibil să primiţi un cadou; un obiect de decor sau de podoabă. Veţi fi pus să daţi o mână de ajutor unei persoane aflate în suferinţă. Ideile vă sunt cam nerealiste.

Peşti – Persoana iubită vă va impune să realizaţi un bilanţ comun şi să comparaţi unele rezultate. În final, este posibil ca ironiile şi criticile rudelor să vi se pară nemeritate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Aluzia lui Churchill
Gastronomie: Plăcinta ciobanului
Acord intre Ministerul Educaţiei şi sindicate privind clasa pregătitoare
copiii care au vârsta mai mare de 7 ani se vor înscrie la clasa I
Un trust media a dus campanii de hărţuire împotriva Agenţiei
„Cocoşul american” de la Eltrans
Ioan Rotundu
Conducerea Spitalului Judeţean promite să renunţe la o taxă
Botoşani: Nova Apaserv ne pregăteşte modificarea instalaţiei de apă din apartamente
Medicii de familie vor fi plătiţi mai bine după noul contract
Datoriile la furnizori le vor aduce directorilor de spitale destituirea
Ipocrizie de rang înalt la Prefectura Botoşani
34 de botoşăneni au rămas fără armele de foc
Bilanţ al SIF din cadrul IJP Botoşani
Ţurcanu ar vrea ca AJOFM să măsluiască cifra şomajului
Alţi trei patroni trimişi în judecată
Liviu Conţac mai rămâne după gratii cel puţin 30 de zile
Ovidiu Portariuc nu mai este coordonatorul PES la Botoşani
Omorul l-a comis în Varşovia, condamnarea a primit-o la Suceava
25 de ani de puşcărie pentru că şi-a tranşat mama
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog