Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
5236
De la 07 Ianuarie 2003
68512334

Horoscop

  • 6 February 2013, 23:00
Berbec – Vă ajutaţi prietenii ca de obicei, numai că de această dată serviciile vă vor fi returnate înzecit. Nu este vorba de acumulările materiale visate, ci de susţinerea ambiţiilor.

Taur – Suferiţi puţin de mania grandorii şi puneţi în practică idei ce ţin de un fast deosebit. Este posibil să pierdeţi o sumă de bani sau să fiţi aspru criticat de persoana iubită.

Gemeni – Este o zi excelentă în care familia ocupă un loc primordial. Spre seară este posibil să primiţi vizita unor prieteni pe care nu i-aţi văzut de foarte mult timp.

Rac – Deşi faceţi tot ceea ce puteţi pentru a stopa o discuţie apărută acasă, veţi constata că ceilalţi nu prea vă iau în serios. V-aţi cam pierdut din autoritate şi acest lucru vă nelinişteşte.

Leu – Persoana iubită v-ar putea reproşa că nu sunteţi sincer sau că îi tăinuiţi prea multe secrete. Gândiţi-vă bine la ceea ce răspundeţi, pentru că disputa ar putea lua o întorsătură neaşteptată.

Fecioară – Sunteţi pe cât de imprevizibil, pe atât de lipsit de precauţie în situaţii delicate. Riscaţi să vă îngreunaţi situaţia. Asociaţi-vă cu un prieten mai echilibrat şi nu luaţi totul în tragic.

Balanţă – Simţiţi că aveţi nevoie de mai multă armonie în jurul dvs. dar pentru acest lucru trebuie să sacrificaţi mai mult. Gusturile sunt îndreptate către frumos.

Scorpion – Dorinţa dvs. de a vă implica în problemele unor cunoscuţi nu este bine venită. Chiar dacă spiritele se încing, ar fi mai bine dacă doar aţi asista.

Săgetător – Astăzi puteţi fi un actor perfect. Nu lăsaţi să se vadă decât ceea ce vreţi dvs. S-ar putea să stârniţi curiozitatea şi sentimentele unei persoane străine.

Capricorn – Terminaţi încă de dimineaţă toate treburile pe care vi le-aţi propus şi descoperiţi că nu aveţi chef de întâlnirile programate, aşa că mai inventaţi nişte obligaţii în plus.

Vărsător – Reuşiţi în sfârşit să vă destindeţi în compania celor dragi. Optimismul dvs. este apreciat de toţi, dar mai ales de persoana iubită care în ultimul timp s-a simţit neglijată.

Peşti – Cu toate că aveţi colegi care vă zâmbesc, binevoitori, nu trebuie să aveţi încredere în ei, mai ales că există o concurenţă pentru cursuri de specializare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Bancul zilei: Ce calcă mai întâi şoferul
Gastronomie: Salată de crudităţi cu brânză de capră
Petru Bogatu: Ursul se înclină şi ucide
Fii parlamentari rătăciţi s-au întors în PPDD
Iranul este pregătit să mărşăluiască asupra Israelului pentru a-l distruge
Hunedoara: La 96 de ani, un cioban din Valea Jiului a fost reangajat la stână
Parlamentarii s-au supus voinţei preşedintelui Băsescu
Botoşani: Cine sunt cei 11 elevi calificaţi la Olimpiada naţională de fizică
În Botoşani, copiii cu autism pot primi consiliere şi asistenţă gratuită
Niţă se pregăteşte pentru postul de director adjunct la APIA
Liceenii de clasa a XII-a au azi simularea examenului de Bac
Fostul director de la Apa Grup, în proces cu Consiliul Judeţean
Şefii PNL Botoşani se duc in corpore la Congres
Viceprimarul Cosmin crede că a găsit leac contra samsarilor
Traficanţi de maşini, soţ şi soţie, trimişi în judecată
Botoşani: Parcarea subterană din Piaţa centrală se va deschide… şi cu amenzi
De la amendă bănească la muncă în folosul comunităţii
Botoşani: Creşte consumul de droguri şi etnobotanice
Botoşănenii chemaţi să fie părtaşi la soarta câinilor comunitari
Regiunile, o reorganizare administrativă anapoda
USL se scarpină în urechea dreaptă cu mâna stângă Tamara Ci9ofu vorbeşte ca să nu tacăbaronii locali au şi ei un cuvânt de spus
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă