Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
27593
De la 07 Ianuarie 2003
105972579

Horoscop

  • 21 February 2013, 23:00
Berbec – Faceţi excese sau pur şi simplu interveniţi când nu trebuie în viaţa intimă a celorlalţi. Descoperiţi că sfaturile dvs. nu sunt agreate de nimeni, încât aveţi de gând să renunţaţi.

Taur – Nu aveţi cum să le explicaţi celor din anturaj că aveţi resentimente faţă de anumite persoane şi din această cauză, refuzaţi o invitaţie. De altfel, apar şi evenimente neaşteptate.

Gemeni – Neînţelegerile de la serviciu vă dau o stare de nelinişte pe are nu o puteţi explica celor dragi. Decât să fiţi acuzat pe nedrept, mai bine sunteţi sincer când faceţi confidenţe.

Rac – Aţi fi în stare să mutaţi munţii din loc. Vă simţiţi puternic şi detaşat, astfel că zbuciumul care are loc în jurul dvs. vă lasă indiferent. Se pare vă nici o grijă nu vă afectează.

Leu – Un film romantic sau o plimbare vă ridică moralul. Vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă şi vă bucuraţi sincer. Problemele ce v-au apăsat în ultima vreme par să nu mai fie aşa de presante.

Fecioară – În această zi relaţiile interumane şi viaţa personală vor fi pe primul plan. Simţiţi că aveţi parte de înţelegere şi dragoste de la cei din jur, dar şi dvs. manifestaţi înţelegere faţă de ei.

Balanţă – E foarte posibil ca astăzi să vă învârtiţi într-un mediu cu persoane prea departe pentru gustul dvs. Vă simţiţi ca răţuşca cea urâtă printre lebede, dar e o şansă de rafinare proprie.

Scorpion – Atmosfera de la serviciu va fi foarte plăcută. Neînţelegerile mai vechi vor fi date uitării şi veţi reuşi să colaboraţi în mod eficient cu colegii. Va trebui să depuneţi eforturi mai mari.

Săgetător – Puneţi accent pe dragoste, pe relaţia cu cei dragi, pe familie. Cu sănătatea nu sunteţi atent, aşa că puteţi avea unele mici probleme. Nu vă purtaţi rău cu persoanele influente.

Capricorn – Sentimentele dvs. sunt mai profunde, iar nevoia de înţelegere se simte tot mai clar. Încăpăţânarea vă poate genera unele neînţelegeri, aşa că fiţi ceva mai conciliant.

Vărsător – Sunteţi mult mai generos şi mai bine dispus decât de obicei şi vă lansaţi cu pasiune în discuţii, stimulând soluţiile constructive, dar aducând şi multă tensiune.

Peşti – Cineva drag vă creează probleme, aveţi un necaz la un drum sau nu vă simţiţi prea bine. O ieşire la o cafea, un spectacol sau alt eveniment monden vă prinde bine.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Bărbatul de sub nevastă
Gastronomie: Varză cu bacon şi mămăligă
Petrom, profituri record în 2012-3,94 miliarde de lei
Carnea de cal etichetată drept carne de vită ar putea proveni şi din Botoşani
Nicolae NEGRU:Cum descoperim mâna Moscovei sau revolta deputaţilor AIE
Compania OMV Petrom ar fi dispusă să demoleze rafinăria Arpechim
De ce ei pot şi noi nu?
Ioan Rotundu
Toţi directorii de şcoli sunt chemaţi la şedinţă cu şefii de la IŞJ
Mihaela Huncă, în delegaţie la Bruxelles
Botoşani: Ambiţiile şi orgoliile duc la prăbuşirea Spitalului judeţean
Cei de la AJOFM vor să-i înveţe pe ţigani să muncească
Discriminare salarială în sectorul privat
Şef de sector administraţie pieţe şi cimitire
Inginer concediat cu un an înainte de pensie
Rotaru se şi vede şeful Gărzii de Mediu
Cercetarea cazului cu taximetristul înjunghiat se face de procuror
Portariuc chiar crede că Armata îi va da terenul Lebăda
Hoţ prin în flagrant… la declanşarea alarmei
Suma din factură nu se potriveşte cu cea declarată de Modern Calorf
Arestat pentru omor calificat
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă