Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
20645
De la 07 Ianuarie 2003
86926653

Horoscop

  • 5 March 2013, 23:00
Berbec – Îndulciţi dorinţa fizică venind cu vorbe dulci. În domeniul extraserviciului pregătiţi o negociere secretă. În ceea ce priveşte copiii, se vor ţine numai de şotii.

Taur – Aveţi puterea să mobilizaţi persoanele de la serviciu, dar cele mai sensibile vor reuşi să trezească sentimente nobile în inima dvs. Veţi reuşi să îmbinaţi spiritul practic cu cel estetic.

Gemeni – Aveţi un discurs hotărât şi pragmatic şi nu suportaţi împotrivirea. Dacă este vorba de bani, deveniţi chiar pătimaşi şi veniţi cu argumente.

Rac – Munca rămâne în continuare un domeniu prioritar. Vă simţiţi obosit, dar în acelaşi timp astrele vă împing înainte, dându-vă ambiţie şi combativitate.

Leu – Vă doriţi foarte mult să plecaţi într-o călătorie, de aceea încercaţi să faceţi un plan financiar şi să reduceţi cheltuielile, lucru destul de greu de realizat în această perioadă.

Fecioară – Nu sunteţi dispus să cedaţi în faţa partenerului, chiar dacă vă aduce argumente. Ar fi bine să ţineţi cont şi de dorinţele celorlalţi, mai ales dacă sunt persoane sensibile.

Balanţă – Un străin vă incită la o discuţie contradictorie în care vă aruncaţi toate armele. Vă aprindeţi repede şi nu cedaţi chiar aşa uşor.

Scorpion – Amabilitatea şi perseverenţa cu care participaţi la rezolvarea problemelor celor dragi vă atrag simpatia unora. Sunteţi cam neatent cu o rudă. Un prieten vă invidiază.

Săgetător – Vă organizaţi riguros timpul şi vă supravegheaţi mişcările, dar puteţi fi vulnerabil faţă de partener. Cu toate că vă bucuraţi de popularitate, nu forţaţi nota.

Capricorn – Ponderat, binevoitor şi încrezător în propriile forţe, puteţi să obţineţi câştig de cauză în probleme socio-profesionale sau la negocieri. Sunteţi nemulţumit de ceva.

Vărsător – Bazaţi-vă mai mult pe dvs. şi mai puţin pe ceilalţi, chiar dacă sau impresia unor persoane amabile. N-ar fi exclus să aveţi discuţii cu cei apropiaţi.

Peşti – Vă simţiţi bine în mijlocul familiei dacă renunţai la reproşuri făcute partenerului. Lăsaţi gândul să zboare departe şi faceţi planuri de viitor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Despre însurătoare
Gastronomie: Supă cremă de dovlecei
Botoşani: Nume grele în spatele afacerii Linia 10
Funcţionarii CE au frică de greci
Ministrul PSD Constantin Nita s-a răfuit dur cu liberalul Klaus Iohannis
Emirul Qatarului s-a prins în plasa darului grecesc
Fără cârpaci, domnule Ţurcanu?
Ioan Rotundu
Concursuri cu şefie dedicată
IŞJ: După trecerea Abramburicăi, la Botoşani s-a instalat haosul
Din puţul gândirii preşedintelui Ţurcanu
Cristian Roman s-a luat de ministrul Sănătăţii
Generala Huncă se duce la Bucureşti să bată la uşi închise
Lista elevilor botoşăneni calificaţi la fazele naţionale ale olimpiadelor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă