Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
30895
De la 07 Ianuarie 2003
103251803

Horoscop

  • 14 March 2013, 23:00
Berbec – Doriţi să faceţi multe, dar timpul vă presează. Un prieten vă va spune ceva care vă cam deranjează, dar, înainte de a reacţiona, gândiţi-vă dacă nu cumva are dreptate.

Taur – Farmecul personal vă face foarte convingător. S-ar putea să fiţi solicitat pe post de arbitru într-un conflict. O rudă apropiată vă va aduce o veste care vă va da de gândit.

Gemeni – Aveţi un comportament imprevizibil, dar foarte plăcut pentru cei din anturajul dvs.: sunteţi foarte modest. Probabil că febra cheltuielilor a trecut şi vreţi să fiţi şi lăudaţi!

Rac – Toate activităţile pe care le-aţi programat pentru astăzi nu suportă nici un fel de amânare. Este chiar de preferat să le terminaţi dimineaţă pentru a petrecere noaptea în voie.

Leu – Aveţi şansa să realizaţi ceva deosebit în profesia dvs., iar relaţiile cu şefii se vor îmbunătăţi. În schimb, o vorbă scăpată din neatenţie vă poate dăuna în relaţiile cu cei din jur.

Fecioară – Vă încăpăţânaţi să refuzaţi pe toată lumea. Fiecare prieten se oferă să vă invite. Veţi fi mult mai obosit, dar foarte mulţumit de ceea ce aţi definitivat.

Balanţă – V-aţi certat cu un prieten bun şi tare ar fi bine dacă aţi face dvs. primul pas spre împăcare. În dragoste sunteţi un pic dezechilibraţi.

Scorpion – Vreţi şi puteţi să dovediţi cât valoraţi. Preluaţi controlul situaţiilor fără ca alţii măcar să observe. Asiguraţi-vă că în goana după succes nu-i îndepărtaţi pe cei dragi.

Săgetător – Aveţi o mare şansă ce nu trebuie ratată. Este cazul să munciţi pe brânci, pentru a vă consolida poziţia. Primiţi corespondenţă din străinătate, dar nu toate veştile vă vor bucura.

Capricorn – Veţi primi nişte bani pe care nu-i aşteptaţi. Profitaţi de ocazie şi plătiţi-vă datoriile. Aveţi de luat o decizie, ceea ce vă cam indispune. Bazaţi-vă pe inspiraţie.

Vărsător – Tocmai cei pe care i-aţi ajutat mai mult se întorc acum împotriva dvs. şi încearcă să vă creeze probleme mari în familie. Singura soluţie potrivită este să fiţi indiferent.

Peşti – Din nou în prim plan problemele băneşti. De această dată veţi avea o mare cheltuială. Comunicarea cu partenerul de viaţă este deosebit de armonioasă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Gastronomie: Supă de pui cu tăiţei
Bancul zilei: Sugestia florăresei
Cine este Jorge Mario Bergoglio, noul Papa Francisc I
Judecătoarele Dinu şi Costache reţinute, cele două ar fi luat mită 150.000 euro
pentru a ajuta la eliberarea lui Dinel Staicu
De ce şi-a ales noul papa numele de Francisc I?
Miting al preoţilor şi călugărilor contra cardului de sănătate la Palatul Parlamentului
E corect să începem încet-încet să revenim la cotele defalcate din TVA
Ponta: CNAS nu se desfiinţează, dar va exista o reorganizare
După Blaga şi Macovei, la Botoşani vine şi Elena Udrea
Prefectul Macaleţi chiar crede nîn promisiunile lui Mircea Pop
Botoşani: Dezastru financiar fără precedent la Spitalul judeţean
conturile din Trezorerie au fost blocate pentru o datorie istorică
Contabilul manager Damian va evalua activitatea profesională a medicilor
Fostul viceprimar Ghiorghiţă poate fi mândru de înlocuitorul său
Florin Ţurcanu va promova un nou botoşănean în fruntea ANSVSA
Fostul prefect Constantinescu este bun de moaşă comunală
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă