Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Sănătate
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
62938
De la 07 Ianuarie 2003
77812929

Horoscop

  • 15 March 2013, 23:00
Berbec – Relaţiile cu cei din jur sunt pline de dinamism. Cunoaşteţi noi persoane care vă trezesc interesul instantaneu. Este o zi excelentă pentru dragoste şi distracţie.

Taur – Relaţia cu partenerul este excelentă. În mod discret i-aţi comunicat că lipsa de sensibilitate vă îndurerează sufletul. Conversaţi vindecă. Nu mai aşteptaţi!

Gemeni – Discuţiile de complezenţă nu vă fac plăcere. Încercaţi să evitaţi câteva persoane cu care nu prea aveţi ce vorbi. Căutaţi o conversaţie care să vă îmbogăţească sufletul şi mintea.

Rac – Inventivitatea cu care sunteţi dăruiţi de la natură vă ajută să scăpaţi cu obrazul curat din nişte încurcături. Vă reconsideraţi atitudinea în zilele ce urmează.

Leu – Deşi nu sunteţi deosebit de îngrijoraţi de situaţia financiară, nu puteţi totuşi să acceptaţi că alţii vor să vă cheltuie banii. Acesta ar putea fi cel mai puternic motiv de ceartă astăzi.

Fecioară – Nu forţaţi nota în relaţiile interumane azi! Mici bârfe pornite de la cineva apropiat v-au cam bruiat imaginea în ochii celor din jur. Cu calm, veţi demonta complotul.

Balanţă – Intuiţia şi farmecul funcţionează bine, dar trebuie să vă asiguraţi că nu greşiţi faţă de partener sau de cineva din familie. Aflaţi noutăţi din domeniul extra-serviciu.

Scorpion – Vă aşteaptă o zi deosebit de calmă, de obişnuită, chiar banală, dar care vă ajută la refacerea forţelor. Revigorarea fizică este prioritară, mai ales că sănătatea ridică semne de întrebare.

Săgetător – Vedeţi dincolo de aparenţe şi încercaţi să direcţionaţi conversaţia pe calea aleasă de dvs., dar fără prea mult succes. Partenerul are nevoie de mai multă tandreţe.

Capricorn – Împreună cu nişte prieteni pregătiţi ceva special, chiar dacă veţi cheltui nişte bani, buna dispoziţie şi bucuria de a fi cu cei dragi vă motivează investiţia.

Vărsător – Este posibil să fiţi atraşi într-o afacere secretă. În aceste condiţii, prudenţa se cere pusă pe primul plan, căci împrăştiat cum sunteţi, riscaţi să vă daţi de gol în orice moment.

Peşti – Fiţi prevăzător în ceea ce faceţi azi căci se pregăteşte cineva să vă întindă o cursă. Oricum, mai multă atenţie nu poate decât să vă ajute în tot ceea ce veţi face.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Gastronomie: Ciorbă ţărănească
Bancul zilei: Evreul şi Iisus Hristos
România şi Bulgaria nici n-ar fi trebuit lăsate să intre în UE
Victor Ponta nu vrea să bage România în Schengen
Timbrul de mediu a intrat în vigoare începând de ieri
taxa auto, calculată exclusiv pe baza emisiilor de CO2
Misterul celei mai importante scrieri a lui Dimitrie Iov
manuscrisul de la Spanţov.
Dar cu demisia nu încercaţi, domnule senator?
Durerea de măsele nu se mai tratează gratuit
Partidul i-a interzis să facă „teatru”
Stafia lui Mihai Tincu îl bântuie pe primarul Portariuc
Liderii de sindicat visează o lege a salarizării cum dăduse Ceauşescu
Pe cine a moşit Ţurcanu la conducerea ANSVA
Botoşani: Proiectul societăţii Nova Apaserv trebuie susţinut
numai că este necesară explicarea lui ca să fie înţeles
Mihăiţă şi Florin,
Ce de la Dracşani provin,
Au rămas tot în picioare,
După scandalul cel mare
Şi Florin Ţurcanu are o „Mătuşa Tamara”
Petru Grozavu:«Cardinalii» lui Putin
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă