Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4073
De la 07 Ianuarie 2003
104642823

Horoscop

  • 18 March 2013, 23:00
Berbec – Este o zi fără evenimente deosebite, sau cel puţin astrele nu au nimic important să vă comunice. Oricum, este bine să fiţi atenţi la prietenii dvs. Unul din ei vă produce o supărare.

Taur – Sunteţi tentaţi să ajutaţi pe oricine şi să riscaţi cam mult. O persoană mai în vârstă care nu vă cunoaşte prea bine, s-ar putea să vă ceară socoteală pentru unele vorbe rostite auirea.

Gemeni – Reuşitele profesionale vă înseninează viaţa, iar succesele financiare vă fac să uitaţi de necesitatea supravegherii cheltuielilor. Sunteţi iar altruist, dar nu faţă de prieteni.

Rac – Dacă sunteţi celibatar, aveţi şansa să îl întâlniţi în scurt timp pe partenerul ideal. Dacă sunteţi deja implicat într-o relaţie amoroasă, veţi trăi clipe de o rară frumuseţe alături de partener.

Leu – Entuziasmul dvs. este molipsitor şi graţie lui aţi putea să vă convingeţi prietenii să vă accepte propunerile făcute pentru timpul liber. Nu vă lansaţi în discuţii contradictorii.

Fecioară – În principiu, totul pare promiţător azi. Fiţi totuşi atenţi ca ambiţia exagerată să nu vă conducă la acţiuni riscante. La serviciu, tendinţa imprimată de stele este pozitivă.

Balanţă – Imaginaţia v-ar putea juca astăzi câteva feste. Neîncrederea va fi dominanta zilei, suspiciunile vor trena asupra colegilor. Nu începeţi certuri sau scandaluri, căci vă şifonaţi imaginea.

Scorpion – Vă pricepeţi de minune să luaţi hotărâri. Azi căutaţi cea mai bună soluţie pentru viaţa de familie, cea de cuplu în special, dar şi pentru activitatea profesională. Schimbări majore.

Săgetător – Sunteţi plini de optimism şi într-o evoluţie psihică de zile mari. Aveţi grijă la alimentaţie, pentru că metabolismul vă este încă fragil.

Capricorn – Popularitatea nu a fost niciodată o prioritate, dar azi aveţi parte din plin de ea. Reuşiţi să vă stăpâniţi emoţiile. Cunoaşteţi o persoană importantă care vă ajută la serviciu.

Vărsător – Toată viaţa sentimentală ar putea fi dată peste cap dacă aplecaţi urechea la nişte bârfe răutăcioase. Nu răspundeţi provocărilor, căci aţi putea răni sentimentele partenerului.

Peşti – Schimbările bruşte vă convin de regulă, dar astăzi o uşoară înrăutăţire a stării de sănătate a unui membru de familie vă strică tot cheful. Vă veţi face procese de conştiinţă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Imposibil aşa ceva! Drelciuc face glume de prost gust
Alegeri liberale după „Sf. Gheorghe”
Muzeul de Arheologie Săveni arată ca acum un secol
Finanţele au publicat modificarea normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal
Şeful Shell: Europa trebuie să accepte urgent gazele de şist
Bucurie şi spaimă printre baronii localii
Ioan Rotundu
Gradaţiile de merit se vor acorda în Săptămâna Patimilor
Încăierare Drelciuc – Ţurcanu, pe seama gunoiului din judeţ
Trimişi la pensie pentru a face loc beizadelelor politice
95 de ani de neuitare! 95 de ani de la Unirea Basarabiei cu Ţara
sărbătoriți la Chișinău, Cahul și Bălți
Planul secret de la Ministerul Sănătăţii
introducerea unui RCA medical şi eliminarea contribuţiei de 10,7%
Producţia de petrol de şist ar putea duce la creşterea PIB-ului global
Aproximativ zece revoluţionari au intrat în greva foamei la Guvern
Bancul zilei: Boală… rară
Gastronomie: Pilaf cu ciuperci si pui
„Car” liberal pentru vara lui 2016
Ioan Rotundu
Botoşani: Monştrii demolatori ai culturii botoşănene
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă