Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
5284
De la 07 Ianuarie 2003
76718663

Horoscop

  • 19 March 2013, 23:00
Berbec – Vă confruntaţi cu probleme minore, care însă vă lipsesc de chef de viaţă şi de concentrare. Irascibil cum sunteţi de obicei în ultima vreme, la blocaţi celor din jur optimismul.

Taur – O rudă apropiată sărbătoreşte un eveniment important şi de aceea este foarte posibil să primiţi o invitaţie la o petrecere sau la o reuniune familială. Bucuraţi-vă de cei dragi!

Gemeni – Doriţi mai mult decât vi se oferă şi vă miraţi când partenerul de cuplu vă acuză de lăcomie. Nu reuşiţi să staţi acasă nici în azi, deşi aveţi de rezolvat probleme administrative.

Rac – O persoană de sex masculin vă va veni în ajutor pentru rezolvarea unor probleme mai vechi de ordin material, dar vă va cere ceva în schimb. O răceală vă poate da târcoale.

Leu – O durere de cap persistă întreaga zi şi vă împiedică să faceţi tot cea ce v-aţi propus. Vă decideţi să acceptaţi o invitaţie şi plecaţi la drum, dar uitaţi actele necesare acasă.

Fecioară – Cei din familie se opun oricărei activităţi noi sau sunt împotriva unor relaţii parteneriale. Mai multă atenţie totuşi la discuţiile pe care le purtaţi cu amicii de conjunctură.

Balanţă – Prea multe discuţii şi prea puţine fapte. Aveţi dreptate să le faceţi reproşuri prietenilor, dar nu uitaţi că dvs. i-aţi încurajat să vă contrazică. Seara, întâlniri familiale.

Scorpion – Sunteţi într-o continuă mişcare şi luaţi decizii rapide şi periculoase uneori. Puteţi avea succes la un examen cu ajutorul unui prieten sau demaraţi pregătirile pentru o călătorie.

Săgetător – Astăzi nu vă va conveni nimic, deşi veţi face eforturi disperate pentru a vă redresa sentimentele. Mâine însă, veţi redeveni calmi şi zâmbitori şi veţi putea începe ziua în formă.

Capricorn – Reuşiţi să faceţi nişte aranjamente legate de rezolvarea unor probleme personale sau primiţi sprijinul unor persoane influente care ţin să rămână anonime. Aflaţi ceva despre un prieten.

Vărsător – În familie aveţi de luat o hotărâre importantă şi de dat un răspuns clar celor dragi, însă amânaţi acest moment. Atenţie şi la ce comunicaţi unor colegi de serviciu.

Peşti – Spiritul critic vă încurcă astăzi serios relaţiile cu cei din jur, mai ales că nu sunteţi dispuşi să cedaţi nici în ruptul capului. Sănătatea poate suferi de pe urma unor accidente casnice.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Ce fac bărbaţii care nu beau
Gastronomie: Pulpe de pui, surpriză
Povestea adevărată a unui leu
Ioan Rotundu
Nicolae Negru: Despre criza politică din RM pe înţelesul străinilor
Dosarul privatizării I.C.A., amânat pentru 5 aprilie
Un diplomat în pielea goală
"Frauda în domeniul achiziţiilor publice cunoaşte o perfecţionare continuă"
Vatican: Traian Băsescu a discutat cu Joe Biden scutul antirachetă în România
Ponta şi Antonescu vor decide noul ministru al Justiţiei
Antonescu salută numirea Monei Pivniceru la Curtea Constituţională
Botoşani: Poliţia, zeiţa ocrotitoare a spărgătorilor de magazine
Ioan Rotundu
Firma care se va înfrupta din banii publici pe seama maidanezilor
Măgăria lui Ţurcanu
Ioan Rotundu
Cineva i-a deschis lui Ţurcanu ochii şi l-a ferit de o nouă belea
„Limba noastră-i o comoară” dar a devenit o povară
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă