Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
725
De la 07 Ianuarie 2003
76544342

Horoscop

  • 21 March 2013, 23:00
Berbec – Evenimentele se succed cu aşa de mare rapiditate, încât nu mai puteţi sesiza importanţa pe care o are fiecare în parte. preferaţi să nu vorbiţi cu nimeni despre ce simţiţi.

Taur – Oricât aţi încerca să stăviliţi controversele profesionale, nu reuşiţi de unul singur. Colegii se dovedesc prietenii de care oricine are nevoie la greu şi vă puteţi relaxa.

Gemeni – Orice schimbare este benefică, mai ales dacă aveţi suficientă grijă să nu împrăştiaţi fondurile de care dispuneţi. Munciţi mai puţin, deoarece partenerul nu vă lasă să vă implicaţi.

Rac – După ce acceptaţi unele transformări în dragoste, în casă sau în programul dvs. cotidian, veţi găsi liniştea, siguranţa de sine şi confortul psihic necesar. Nu vă cramponaţi de trecut!

Leu – Mobilitatea gândirii şi rapiditatea cu care acţionaţi, valorificate în educaţie sau iniţiative curente, pot fi dirijate spre obiective superioare. Superficialitatea poate duce la rezultate negative.

Fecioară – Căutaţi să împăcaţi dorinţa de a participa la manifestări publice cu nevoia de a vă asigura confortul astfel încât să nu intraţi în criză de timp. Problemele financiare se păstrează.

Balanţă – Poziţia mai puţin stabilă şi evoluţia financiară negativă vă impun o oarecare fermitate în abordarea problemelor. Pregătiţi-vă şi pentru unele surprize nu tocmai plăcute!

Scorpion – Sunteţi obligat să recunoaşteţi că aţi pierdut un pariu, iar situaţia vă stresează mai mult decât vă aşteptaţi. Juraţi că altă dată nu vă veţi mai baza pe ajutorul nimănui.

Săgetător – Aveţi senzaţia că cei din anturajul profesional nu au nici un merit, ba chiar strică ce este bun şi vor să promoveze idei false. Criticile dvs. ajung la cote maxime!

Capricorn – Luaţi decizii importante şi acceptaţi schimbări la care în trecut nici nu îndrăzneaţi să vă gândiţi. Nu aveţi însă putere să tăiaţi răul din rădăcină şi apelaţi iar la diplomaţie.

Vărsător – Luptaţi pentru ideile dvs., indiferent de piedicile care vi se aştern în cale. Încercaţi pe cât posibil să ţineţi cont de sfaturile celor dragi, dar să faceţi cum vă este dvs. bine.

Peşti – Vă place ca partenerul să vă laude, să vă facă să vă simţiţi special. Sunteţi însă uşor egoist, iar sta nu va aduce lucruri bune în cuplu. Spre seară veţi putea face o deplasare afară din oraş.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Perversiune sexuală
Gastronomie: Maglubeh cu pui
Cred ca asocierea MCV - Schengen este una corectă
Guvernul a introdus coplata
pacienţii vor plăti o taxă pentru spitalizare începând din aprilie
Demagogia demagogului
Ioan Rotundu
Povestea tristă a unei liceene silitoare
Ioan Rotundu
Nicolae Timofti: RM nu va semna Acordul de Asociere la toamnă
Comisia Europeană a publicat raportul pentru Republica Moldova
Sprijinul acordat producătorilor de energie regenerabilă nu se reduce, ci creşte
De ce este Moscova interesată de Cipru
Bonul fiscal cu TVA deductibilă trebuie să poarte CUI-ul comerciantului
Botoşani: Portariuc ori minte, ori nu ştie pe ce lume trăieşte
Dar promisiunile electorale neonorate cine le reclamă la PC?
Ţurcanu ne îmbie să bem lapte… autorizat
La promisiuni, Portariuc calcă pe urmele lui Egner
Directorul Filarmonicii a devenit mai deştept cu… 0,01%
Botoşani: Creşterea şi descreşterea puterii fostului prefect Ducu
Loto România: Numerele câştigătoare la tragerea din 21.03.2013
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă