Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6590
De la 07 Ianuarie 2003
123658576

Horoscop

  • 27 March 2013, 23:00
Berbec – Chiar dacă nu vă trage inima să acceptaţi o invitaţie sau o propunere, astrele vă sfătuiesc să spuneţi „Da”. Încercaţi să vă păstraţi calmul, indiferent de natura discuţiilor.

Taur – Ascundeţi propriile dorinţe şi veniţi în întâmpinarea iniţiativelor partenerului. Nu e cazul să tensionaţi relaţia conjugală când totul se poate rezolva amiabil.

Gemeni – Nu vă enervaţi dacă mult timp şi energie se irosesc în lucruri mărunte. Şi asta face parte din viaţa noastră, care altfel devine plictisitoare. Relaţiile sentimentale sunt bune.

Rac – Noul comportament al partenerului aduce un plus de romantism. Totul devine roz şi se reflectă în relaţia cu cei din jur, mai ales cu cei apropiaţi. Acasă domneşte o atmosferă de încredere.

Leu – Vă declaraţi mulţumit de ceea ce aţi finalizat la serviciu până acum şi vă decideţi să acordaţi mai mult timp relaxării. Din păcate, partenerul de cuplu şi-a făcut alt program.

Fecioară – Ceea ce doriţi nu se poate întâmpla, însă seara descoperiţi că a fost mai bine aşa, iar problemele s-au rezolvat într-o manieră convenabilă. Veşti neaşteptate de la rude.

Balanţă – Din dorinţa de a fi original, comiteţi unele erori. Sunteţi salvat, ca de obicei, de prieteni. Persoana iubită vă roagă să o ajutaţi şi să mai renunţaţi la întâlnirile amicale.

Scorpion – Deviza dvs. pare să fie acum „Banii nu aduc fericirea”, dar o spuneţi doar ca să vă încurajaţi. Nu staţi prea bine cu banii şi nu întrevedeţi o schimbare rapidă a situaţiei.

Săgetător – Gândurile vă zboară în toate direcţiile şi tocmai azi vă pregăteaţi să-i ţineţi partenerului un discurs. Mai bine renunţaţi, căci nu se ştie ce mai spuneţi şi apoi regretaţi.

Capricorn – Un singur cuvânt al dvs. poate schimba total cursul evenimentelor. Fiţi sinceri şi nu vă temeţi de schimbări. Din cauza firii introvertite nu prea sunteţi înţeleşi de familie.

Vărsător – E cazul să reanalizaţi relaţia cu partenerul. Nu exageraţi cu cerinţele în privinţa lui. Mai degrabă, priviţi cu un ochi critic propriul dvs. comportament.

Peşti – Emoţiile interne de care aveţi parte vor avea, automat, repercusiuni şi asupra sistemului dvs. nervos. Atenţie la excesele de orice fel pentru a nu ajunge la spital.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Ungurească
Gastronomie: Ficat cu unt şi lămâie ( a la meuniere)
Efectele crizei financiare în Europa: a crescut rata de sinucideri şi de boli rare
a scăzut numărul de accidente rutiere
În ţară situaţia este dezastruoasă
dacă vom plăti salariile şi pensiile, să fim fericiţi!
Mă mut cu cortul acolo şi tot o termin
O porţiune din Zidul Berlinului a fost demolată în creierii nopţii
Botoşani: Consilierii municipali chemaţi, astăzi, să legalizeze o măgărie
Cipru kaput, urmează România
Ioan Rotundu
APIA Botoşani: Comunicat de presă
Botoşani: Azi, Carrefour deschide în cadrul Mall un supermarket
Mult contestatul Mihai Sârbu rămâne director
Botoşani: Primăria a făcut o afacere proastă, dacă nu cumva dubioasă
Cereri pentru afaceri pestriţe în Centrul vechi
Oferta primarului Portariuc a prăbuşit chiriile din Centrul vechi
spaţiile proprietate privată sunt părăsite
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog