Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21413
De la 07 Ianuarie 2003
122907062

Horoscop

  • 1 April 2013, 23:00
Berbec – Problema dvs. majoră va fi timpul! Vă solicită mult şi cariera şi familia, iar dvs. sunteţi nevoit să găsiţi timp pentru amândouă. Şi ziua nu are decât 24 de ore…

Taur – Apar provocări sub aspectul vieţii afective. Este o discrepanţă între ceea ce aveţi la propriu şi ceea ce visaţi, iar asta vă dă o stare de nemulţumire. Veţi uimi pe cei apropiaţi.

Gemeni – Este o zi cu un start excelent, sunteţi plin de entuziasm, iar intuiţia merge la ţintă. Primiţi aplauze, laude sau cadouri neaşteptate. Va trebui să faceţi ceva reparaţii prin casă.

Rac – Distracţia a fost în floare, avantajele materiale nu v-au ocolit, aşa că puţină modestie nu vă strică. Mai ales că va fi un moment când veţi avea nevoie de unii cunoscuţi.

Leu – Aveţi multe probleme pe cap sau aşa vi se pare. Nu acuzaţi pe nimeni, nu faceţi scenarii improvizate. Peste câteva zile o să vedeţi într-o altă perspectivă situaţia de acum.

Fecioară – Pot apărea nişte probleme digestive uşoare, dar cu un scurt regim dietetic problema se va rezolva rapid. Vor dispărea şi problemele pe care le aveţi cu somnul.

Balanţă – Păstraţi-vă buna dispoziţie. Nu lăsaţi ca starea afectivă să vă controleze norocul. Nu vă împăcaţi cu surprizele de nici un fel, deşi de aici va veni partea bună a lucrurilor.

Scorpion – Trebuie să vă asumaţi unele riscuri sub aspect afectiv, dacă vreţi să vă împliniţi un vis. Apoi, vor veni alte realizări. Poate auziţi de unele câştiguri ce vă privesc şi pe dvs.

Săgetător – O zi ce pare greu de depăşit dacă nu sunteţi răbdători şi flexibili în înţelegerea conjuncturii. Nu este momentul să forţaţi nota. La muncă apare o oportunitate de avansare.

Capricorn – Probabil va trebui să aduceţi o serie de modificări în organizarea vieţii dvs. Chiar dacă acum vă deranjează situaţia, nu intraţi în panică. Aceste schimbări au efecte pozitive.

Vărsător – Tocmai când aţi reuşit să economisiţi ceva bani, o cheltuială neprevăzută vă dă peste cap bugetul. Dacă intenţionaţi să faceţi vreo investiţie mai bine amânaţi.

Peşti – În relaţia afectivă domină armonia, dar pe partenerul de lângă dvs. pare că îl frământă ceva. Discutaţi deschis cu el. Nemulţumirile mărunte ar putea deveni frustrări majore.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Când mulţumirea de sine diferă
Gastronomie: Friptură de porc cu sos de prune
Conducătorul bisericii din Cipru consideră că ţara sa ar trebui să părăsească Uniunea Europeana
Ce s-ar întâmpla dacă nord-coreenii vor ataca? Scenarii de război
Coreea de Nord ascunde cu grija urmele testelor nucleare
Ce plătim mai scump din 1 aprilie
Drumul Botoşani - Suceava a intrat la cârpeală
Am fost solidar cu PNL când a luat decizii controversate precum Frunzăverde şi Stânişoară
nu o pun pe Kovesi vicepreşedinte la PSD, să stea liniştiţi liberalii
Procurorii nu se pun nici la PSD, nici la PNL. Dacă e, îi punem la Antena 3
Demolatorii
Ioan Rotundu
Botoşani: Tătucul stalinist Portariuc îşi bate joc de pieţari
Beria de Urban Serv, alias Drelciuc, îl susţine
Substraturile panaramei de la Filarmonica Botoşani
Dorin Alexandrescu, veşnicul preşedinte al PSD Dorohoi
Geanina, oaia care nu şi-a putut duce blana şi a mâncat-o lupul
Dolineaschi a primit binecuvântarea lui Ponta să devină preşedintele PSD Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog